Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú farokszagokat lehet megkülönböztetni?
Penetráns :DDDDDDDDDDDD
Kész, ez a kérdés :DDDD Sírok :DDDDD
Mosni kéne, és akkor nem lenne szagos.
xD
Nekem állítólag dugás után odósseggszájpunci szagú.
De ez is a nők miatt van! :D
27/F
Jajj mamám!
Mivel sajnos az evolúció a hím egyedeknek erős szagű vizeletet adott a territóriu7m megjelölése céljából,amit ti már csak arra használtok , hogy a wc-t jeöljétek körbe, így ha nem mossa meg az ember eléggé, akkor visszacsaphat az a bizonyos jellegzetes férfi hugy szag.
Ha csöves vagy és véletlenül betévedtél egy netkávéházba, ahonnan most elküldted a kérdést több,mint valószínű, hogy már be van túrosodva. Hál Istennek olyat még nem láttam,de a több napi fürdés hiánya és a természetes ürítést követően elég borzadáj lehet. Mi sex előtt lefürdünk és finom tüsfürdő illatú a dolog...ha esetleg nem fürdünk előtte,de nem is vagyunk bokánkig leizzadva, akkor nincs orális sex...22L 32 éves pasival
Mondjuk tusoló illatú?!
Az "egész nap gatyóban izzadt, sokszor pisilt is" f@szt nem engedem az orrom, szám, vaginám közelébe! Persze ugyanez rám is vonatkozik! Bár olykor vannak a páromnak hirtelen "rohamai" szex téren, ilyenkor nincs orál, még ha ő szeretne is kényeztetni engem, de nekem ez valahogy olyan ..., nem tudom?!Undorító?!Büdös?! Kinek hogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!