Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még egy akkora balf*sz mint én?
Együtt voltam egy csajjal fél évig, és nem d*gtam meg..:S :S :S
lehet pont ez miatt is mentünk szét mondjuk, hogy papírp*cs voltam.
egyikünk sem volt szűz, de valahogy sosem jött össze, és valami hiányzott is, de azért legalább egy numerát összehozhattam volna...
NEm anyagiaskodok, de 40-50 ezerbe simán benne volt amit rá költöttem, ill arra, hogy vele lehessek...
szal kidobott lóvé volt, és d*gás sem volt.
Jó mondjuk, valljuk be ténylegesen szerelmes nem is voltam bele....csak kényelmes volt, hogy van valaki akire számíthatok...
szal jöhetnek a leosztások, met sztem ekkora balfék meg gyáva ember nincs mégeggy a földön...................
ja én 22 vagyok, ő 19
azért egy hónap kicsit kevés sztem ha komolyabb a a dolog egyéjszakásnál....:D
hogy mirt nem répáztam meg...hát...talánmert egyszerűen nem volt alkalom, ha nálunk voltunk, ha náluk voltunk ,mindig volt valaki otthon, bulikban meg azt nem kockáztatom meg, hogy tolom, és közbe nyakon hány vmi részeg f*sz...
a kb 3 hónaposak lehettünk, mikor kinyaltam, de ennyi volt..:S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!