Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csikarjak ki szexet az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csikarjak ki szexet az egyik fiú ismerősömtől?

Figyelt kérdés

Régebben már "cicáztunk" egymással, testiség azonban sosem volt, mert mikor személyesen találkoztunk, mindig ott volt valaki, akinek nem kellett volna (pl. az exem, aki neki akkor a legjobb barátja volt - mondjuk most is), aztán lebuktam az exem előtt, és a fiúval elmaradtunk egymás mellől. Izzott köztünk a levegő, msn-en rendszeresen meg is beszéltük, mit csinálnánk a másikkal. Már egyáltalán nem beszélünk egy ideje - az exem miatt.

Én a mai napig megőrülök szexuálisan már 1 képétől is.

Hogyan "csikarhatnék ki" tőle szexet? :D

L/20

2011. máj. 8. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
legközelebb mikor taliztok ketten leveszed az övét majd a nadrágját és ..:P
2011. máj. 8. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem szoktunk... Nem egy helyen élünk, régen csak az exem kapcsán találkoztunk.
2011. máj. 8. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

légy egyenes és lényegre törő!

"Szia! Szeretném ha összekapnád magad, majd eljönnél és szeretkeznénk egy brutálisat, mert kívánlak, és már unom az msn-es baromságokat!"

2011. máj. 8. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem olyan nehéz azt megoldani. Este, mikor tudod, hogy ráér, odamész, becsöngetsz, és letéped a ruháját. Díjazni fogja.
2011. máj. 8. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Fenyegesd meg valamivel csak tudsz valami piszkos dolgot a múltjából.

Amúgy félre téve a hülyeséget nem hinné, hogy nagyon unszolni kellene a srácot.

Egy 20 éves vonzó nő szerintem meg tudja oldani sec perc alatt.

2011. máj. 8. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
nem szabad az armanit letépni..:) dráága:P
2011. máj. 8. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki msnen, hogy most már élőben is szeretnéd.
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogy így olvastam azt hittem csak te akarod a sexet de ha msn en megbeszéltétek!facebookon vagy valahol beszélj meg vele 1 romantikus sétát aztán te úgy is tudod hogy az nen séta lessz meg ő is tudja de ha nem is minimum sejti!

Hajrá én szívesen elvinnélek romantikus sétára! (És ne keverj össze evvel a sok sexéhes fasszal!) Nálam a séta az séta xD kezdetben :P

9/9 anonim válasza:
amm ha ennyire szexxelni akarnál, ott van az exed(nem véletlenül vigyáz rád ennyire), kúrj vele
2011. máj. 8. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!