Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Viszonoznom kéne amiért ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonoznom kéne amiért ezt tette velem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de még nem feküdtünk le. Petting volt, de csak egyirányú, azaz, kézzel elégített ki engem, és nagyon jó volt. Viszont én nem tettem vele semmi olyasmit amivel kényeztethetném. Azt mondta nem is kell, de én akartam, csak ilyen szempontból félénk vagyok... Mit tegyek? talán legközelebb?
2011. máj. 8. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
aha, talán legközelebb.
2011. máj. 8. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
És mégis mit konkrétan? mert orálistól még félek, meg még szűz is vagyok, szóval ilyet sosem csináltam....
2011. máj. 8. 16:44
 3/7 anonim válasza:
Valamikor el kell kezdeni belejössz ne aggódj, az a lények hogy mindkettőtök elégedett legyen ha ő az ha nem csinalsz semmi akkor jó igy, de ha nem jársz a kedvében majd jár más
2011. máj. 8. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy szeretnéd viszonozni és kérdezd meg hogy szokta csinálni, hogy jó neki. Minimum olvadozni fog, ha megtörténik, ha nem.
2011. máj. 8. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyszer mindent el kell kezdeni. (azt mondod félsz tőle) Én is féltem és mindenki fél, tart az elsőtöl. Egy tapasztalt ismerősöm meg azt mondta nekem annó....szexelni mindenki tud! XD Igaza volt....ment minden mint a karikacsapás....mintha 1000 éva azt csináltam volna. :)

Sok sikert, hajrá!

2011. máj. 8. 17:27
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D
2011. máj. 8. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak az tedd, amihez kedved van, ha még nem érzed úgy, hogy bármit is szeretnél nem kell csinálnod semmit. Ha pedig kényeztetni szeretnéd, fekszetek mondjuk egymás mellett simogatod a hasát egyre lejjebb simogatod, először ruhán keresztül, utána be is nyúlhatsz, ennyi, nem nagy ördöngösség.
2011. máj. 8. 18:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!