Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a napi 1,2 szeretkezés a barátnőmmel, ti
hányszor szeretkeztek egy nap, hát hetente? 20F 20L kérek
életkort is
Nincs olyan, hogy mennyi a normális. Mindenki más mennyiségre vágyik. A lényeg, hogy megtaláljátok a közös utat. Mi például egy héten 2-3szor tudunk úgy együtt lenni, nekem olyankor egy nap többször is kedvem lenne, a barátomnak meg van, hogy elég lenne egy héten egy is. Nálunk én vagyok "szexmániás", a barátom pedig többször inkább csak összebújásra vágyik. Mi 3,5 év alatt már rég megtaláltuk az egyensúlyt. Szerintem nálatok is mindkettőtöknek kell hozni egy kis áldozatot. De ha igazán szerelmesek vagytok, akkor ebből nem lesz gond soha :)
20L, 22F
2011. máj. 8. 16:09
hát ez eléggé eltudja rontani a hangulatot... mármint ez szerintem sok. Mi nyáron amikro sokat vagyunk együtt a barátommal, hát ő is állandóan szexelne :D én meg hetente mondjuk 2x-3x, most ő egyetemen van, csak hétvégén találkozunk, ez így bőven jó. 19L
2011. máj. 8. 16:10
XD én is így vagyok vele! Én avval magyaráztam az én b.nőmnek hogy szeretem. de hát ameddig nem szól hogy lassíts te üreginyuszi addíg no para!
Nem sok. De kettőtöknek kell akarni. Ezt össze kell hangolni.
Egyáltalán nem baj, fiatalok vagytok, szeretitek egymást, még jó hogy kívánod. Én is voltam úgy a vőlegényemmel, hogy napi 3-4 szer is megkívántuk egymást. Nem vagy szexmániás. 24L
2011. máj. 8. 16:11
Az lenne a jó, ha kb azonos lenne az étvágyatok.
Mi az exemmel minden nap 3× csináltuk, ennél több már a másnapi rovására ment, tehát ez vált be a legjobban.
20/L 23/F
2011. máj. 8. 16:11
Ez jóra nem vezet! Volt ilyen barátnőm, de szakítás lett a vége. Ez normális, hogy ennyit kívánod. Ebben is összhangban kell lenni egy kapcsolatban, mert ez később is így lesz, hogy te többször akarod majd, ő meg nem. 28/F
2011. máj. 8. 16:15
8/10 A kérdező kommentje:
16:15 nallatok ki kivanta tobbet te es mennyivel? es mennyit jartatok
Heti 1 de az elég ütős kis dugás ;)
27/F
2011. máj. 8. 18:46
16:15 vagyok. Én akartam többször. Kb. fél évet bírtunk ki. Szakított velem mert "szexmániás vagyok". Most olyan pasija van akivel ebben megértik egymást, nekem meg olyan csajom akivel ez a dolog rendben működik. Nem hittem volna, hogy ez is számít egy kapcsolatban!
2011. máj. 8. 20:39