Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, miért nem érzek szinte semmit? :S
A helyzet a következő: amikor a barátommal szeretkezünk, szinte alig érzem, hogy bennem van, csak akkor, amikor behatol, ami kicsit fájdalmas, de már ennek örülök. Enyhén zavaró, hogy hüvelyi orgazmusom sosincs, még önkielégítéskor sem:( A szexnek azt a részét nem is élvezem igazán, mert (főleg a kutyapóz esetében) úgy érzem, pisilnem kell, akkor is, ha kb előtte pár perccel már meglátogattam a mosdót. (A higiéniára azért ügyelek, szóval nem ugrottam csak úgy vissza az ágyba). Ez nagy baj? Annyira rossz érzés, hogy nem vagyok rá érzékeny, csak csiklói orgazmusom volt eddig, de úgy nagyon hamar el tudok menni, akár 3perc alatt is. Ja, és ha bennem van, akkor a csiklóm sem valami érzékeny.
A páromnak ezt nem mertem eddig mondani, hiszen nem ő tehet róla:( Legalább neki jó legyen, ha nekem nem:(
Az óvszernek köze lehet hozzá? (Mondjuk kötve hiszem)
Vagy állhat összefüggésben egy kellemetlen nőgyógyászati vizsgálattal? (Szűz voltam, és eléggé fájt, ahogy vizsgáltak, a doki nem is nagyon foglalkozott ezzel. Ennek 2éve)
18/L
A-a, óvszer nélkül nem, mert fogamzásgátlót nem szedek, babát pedig nem szeretnék! A védekezésből nem engedek, mert a megszakítás nem védekezés:/
Oh, tág az nem vagyok, sőt! Párom szerint nagyon is szűk vagyok, mondjuk ő ezt jobban is élvezi. Max 2ujjam fér be, az is nehezen. Szóval a behatoláskor a fájdalom is azért van, nehezen tágulok:/
Azért érzed azt, hogy pisilned kell, mert a g-pontod izgatja.
Amúgy a hüvelytorna segíthet neked.
Az óvszerhez is lehet köze, engem pl. zavar, kevésbé érzem, kevésbé élvezem úgy.
Előbb el kellene olvasnom mindent, aztán írni :)
"Párom szerint nagyon is szűk vagyok, mondjuk ő ezt jobban is élvezi. Max 2ujjam fér be, az is nehezen. Szóval a behatoláskor a fájdalom is azért van, nehezen tágulok:/"
Feszült vagy. Velem is ez volt. Az elején fájt, de úgy voltam vele, hogy kibírom, legalább neki legyen jó. Aztán persze egyre rosszabb lett, a testem automatikusan görcsbe állt, és egyre rosszabb lett a helyzet. Hiába gondoltam én, hogy ennyi fájdalmat kibírok, a testem önvédelmi reakciója beindult. Nekem sajnos csak rövid ideig sikerült ellazulnom :S
Nézd meg ezt is, hátha illik rád:
16:18 voltam
Ugyanígy voltam, pedig a páromnak nem volt kicsi.
Mikor lovaglópózban csináltunk akkor kezdtem el érezni valamit, de kb. 20 perc múlva sem történt meg az orgazmus.
Nem voltam feszült, szűk vagyok, tehát nem tudom mi lehetett a baj.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!