Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú, aki fél a lányoktól? Nem merne kezdeményezni, főleg nem a szexet? Aki félénk és érzékeny?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 15:05
3/13 anonim válasza:
Én jelenleg nem kezdeményeznék senkivel, csak szexet semmiképp nem. Így hogy "félelem miatt" egyszerűen meg lehet fogalmazni, de nem egészen az igazságot takarja. Vagyis persze, de miért is van bennem.., ezt viszont nem ragozom.
4/13 anonim válasza:
Ha megnézed a kérdések nagy részét / "hogyan adjam tudtára", hogyan ismerkedjek meg vele", "mit csináljak, hogy észrevegyen" stb/ akkor láthatod, hogy nagyon nem vagy egyedül.
6/13 anonim válasza:
Persze hogy van,én is ilyen vagyok sajnos:(
7/13 anonim válasza:
Mégis hogy kérdezhetsz ilyet? Napi 100-an tesznek fel ilyen kérdést...
8/13 anonim válasza:
Mármint olyat, amiben az általad említett problémákra hivatkoznak.
9/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, aki félénk és érzékeny, az alakítson ki előbb egy együttjárást, utána a szex magától jön. De ha még az együttjárásig se jutottál el akkor csak barátkozz, beszélges, és ha jól csinálod és rutinod lesz benne, akkor hipp-hopp adja magát az együttjárás. A lényeg hogy ne a célra koncentrálj, hanem próbáld jól érezni magad, légy könnyed. 34/N
10/13 anonim válasza:
áá nincs ... én még prostihoz se merek elmenni mert félek hogy nem tetszek neki xD a többi lánnyal meg beszélni se tudok , de ilyen ez sajnos
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!