Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok a popójukat is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok a popójukat is borotválják?

Figyelt kérdés

Mármint nem kívül mert ott nem szőrös (nekem legalább is xD) hanem belül... csak mert belegondolván hogy ha azt leszedik és nő vissza irdatlanul kellemetlen. Az ott található testnyílásom a rendeltetésének megfelelően szándékozom csak használni onnan is el kéne távolítani a szőrt? Lehet barom kérdés de csak normális válaszokat kérlek :D

17/L

2011. máj. 8. 14:24
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
5%
Pontosan, bemész és megkéred. Vagy szerzel egy olyan pasit, aki hajlandó rá és nem félt nagyon. Az igényességhez hozzátartozik ez is. Vagy szeretnéd tán, hogy a szőrös seggeden csüngő szarcsimbókoktól behánnyon a pasid miközben kinyal?
2011. máj. 8. 14:36
 12/38 anonim ***** válasza:
80%
Én borotválom,mivel nekem látszott és tudom,hogy arra is kalandozik a párom,ezért leszedem.Borotvával sem olyan vészes.
2011. máj. 8. 14:42
 13/38 anonim ***** válasza:
73%
borotvával egyszerű...szimlán hátranyúlsz és elkezded. óvatosan szétfeszítet a popsid és csinálod. Nincs ott semmi, amit meg tudsz vágni.
2011. máj. 8. 14:43
 14/38 anonim ***** válasza:

Majd én leszedem neked nullásgéppel, nem is fáj, és nem is szúr amikor visszanő:)

21f

2011. máj. 8. 14:43
 15/38 A kérdező kommentje:

Egyébként meg vagyok annyira igényes hogy nem lóg ott semmiféle szarcsimbók :)

Szerintem még ráérek ezen agyalni :D Keresek úgyis egy kozmetikust aki vállal intim gyantát. Ő mégis jobban megcsinálja mint én. És akkor már erre is rákérdezek. Nem fájhat annyira az a 4-5 szál.

2011. máj. 8. 14:46
 16/38 anonim ***** válasza:
Ha csak 4-5 szál, akkor állj egy tükör fölé, és csipesszel tépd ki őket. Én az egész intim területem csipesszel csinálom, nem fáj.
2011. máj. 8. 14:48
 17/38 A kérdező kommentje:
Jesszus :D Hát egy próbát megér XD HA nincs itthon senki :D Kicsit furán néznének rám itthon azt hiszem xD
2011. máj. 8. 14:51
 18/38 anonim ***** válasza:
81%
Azért megnéznék egy csajt, ahogy tükörnek seggel csipegeti a szőrt a farából.
2011. máj. 8. 14:57
 19/38 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha szőrös egy lány popsija. Egyébként én fiú vagyok.
2011. máj. 8. 15:30
 20/38 anonim válasza:
16%

Nézd, szerintem elég para ha egy kicsi szőr is van, nem kell ahhoz seggbe rakatni magad.. kutyába pont elég... =) na meg hát, orális kielégítésnél is elég vicces lenne...

párom még csak most kezdi megtapasztalni a szex örömeit de neki ez volt az első dolga, hiába nem szeretné popóba =)

2011. máj. 8. 15:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!