Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti orálnál szeretitek a farok ízét, illatát?
szerintem nem rossz. én szeretem csinálni barátomnak. és íze illata??? szerintem nagyon egyik sincs. kb ilyen semleges :DD mármint én nem szoktam erre koncentrálni (persze kicsit édes de ennyi...)
2011. máj. 18. 19:10
ha szeretem a pasit és épp be vagyok indulva rá akkor igen, szeretem. de érzelmek nélkül vagy 'kötelességből' csinálva nagyon rossz
2011. máj. 18. 19:26
Ha szeretem a fiút, akkor igen.
2011. máj. 18. 19:27
A párom péniszének mindig istenifinom illata van. Imádom. Bevadulok tőle teljesen. Én imádom csinálni neki és ő is szereti nekem. Megbolondulok az érzéstől, mikor a számba ereszti. Awwwwww. ^^
15/L
2011. máj. 18. 19:46
ha be vagyok indulva,akkor igen, szeretem,egyébként ha kényszeredetten csinálom,mert csak a párom akarja,akkor nem annyira...
2011. máj. 18. 19:46
Engem nagyon izgat, imádom a zamatát, jól esik tudni, hogy a(z aktuális) partnerem teljesen megbízik bennem és kitárulkozik:) Nagyon szeretem :)))
17/F
2011. máj. 18. 21:32
17/18 anonim válasza:
Én férfi vagyok és örülök hogy egyesek a miénket szeretik. Sok fiu a lányokét is szereti
2016. febr. 16. 19:52
en a 2 es valaszolonak valaszolnek, hogy nem igazan hiszem el amit ir, ha igy van hogy te szajjal kell kielegitsd partnered de onem nyal ki testverem akkor valojaban mindkettotokkel baj van, vele baj van mert nem is igazi ferfi vagy talan nem is szeret igazan teged vagy nem kivan nem vonzodik hozzad veled meg az a baj hogy egy nagy balfasz vagy jobb szelen ez a helyzet, en pl a kedvesemet vagy csajomat amig annak erzem nemcsak hogy kinyalom rendesen punciban hanem a segglyukat is nyalom szagolom erted mar? szoval tesokam te egy nagy balfasz vagy akkor
2022. jan. 11. 21:47
Kapcsolódó kérdések: