Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden nő biszex?
Figyelt kérdés
Vagy legalábbis van benne hajlam?2011. máj. 8. 13:18
11/15 anonim válasza:
Lehet,maradi vagyok,de még csak lesmárolni sem tudnék egy csajt...Nem hiszem,hogy akár csak a hajlam meglenne bennem.
12/15 anonim válasza:
Bennem megvan a hajlam, én kipróbálnám egyszer lánnyal. :D
13/15 anonim válasza:
intelligens kérdéseket légyszi...
14/15 anonim válasza:
A hajlam megvan bennem is! Smároltam is már csajjal, de mást még nem, ezt is illuminált állapotban! :D Viszont a vonzó nőket én is megnézem!
15/15 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. A nők csak annyira biszexek, mint a férfiak. Ergo mindkét nemnek vannak biszex, hetero és homo képviselői, f*szság, hogy mindenkiben van hajlam. Én pl. lesmárolni sem tudnék egy csajt, nemhogy megtoszni (már amennyire ez lehetséges két nő esetében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!