Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha bejön a sado-mazo sex? Sokatokat izgat?
Figyelt kérdés
Én beszéltem pár haverommal, és mindegyik azt mondta, hogy nanáá kit ne izgatna, hogy egy csajszi kibilincseli és keményebben bánik vele.
Ez mennyire általános? Nekem az a tök izgi gondolat benne, hogy egy lánynak vagyok teljesen kiszolgáltatva, alárendelve.
2011. máj. 8. 13:12
3/4 anonim válasza:
Nalam is a kikotozes meg a szenvedelyesebb dolgok bele fernek.....de mar az ilyen folytogatos dolgokat mar betegesnek talalom
4/4 A kérdező kommentje:
ja hát nem, azért nincs szó fojtogatásról, az már nem sado, hanem idiótaság sztem
de az kifejezetten állat, ha egy csajszi bánik velem keményebben :)
2011. máj. 9. 06:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!