Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha imádom, ha megaláznak?
Figyelt kérdés
Imádom,h az arcomra élveznek,jól megkefélnek,szájba dugnak,megpofoznak:S
20/L
2011. máj. 8. 12:29
1/8 anonim válasza:
Mazochista vagy. Nem baj az. Találj hozzá partnert.
2/8 anonim válasza:
Már miért lenne baj? Te így szeretem akkor ez van ezt ne szégyelld és merd megmondani a párodnak is.
Én is szeretem a szexnek ezt a fajta módját mondjuk vannak határok a durvább dolgok azért már nem tetszenek amik ilyen kínzósak valamilyen tárgyal vagy az iylen korbácsos pórázos dolog :D
20/L
3/8 anonim válasza:
NA szoval ugy latszik h megtalaltam a parom kedves kerdezo!:)) en benne vagyoka z ijen dolgokba de kozben ugyelek a paromra
4/8 anonim válasza:
nem baj. Ez is csak egy fétis, nagy bizalom kell ahhoz hogy valakinek megengedd, de ha találsz egy dom partnert, akkor nagy szerencséd van.
6/8 anonim válasza:
Ha te erre izgulsz akkor nincs semmi baj szerintem ..csak tényleg találj olyan vkit aki ezt meg teszi..szerintem vannak olyan fiúk akik ilyen nőre vágynak (én személy szerint pont nem xD)
Sok sikert :DxD
7/8 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy téged az ilyen dolgok is felizgatnak :)
És ha gondolod ismerkedhetünk is :)
23F
8/8 anonim válasza:
Én szeretem az ilyen csajokat, csak keveset találok. Esetleg ha írsz :-) 34/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!