Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Izgat titeket, ha a parotok szex kozben izgatja magat, vagy undoritonak talaljatok? Lanyok ti izgatjatok magatokat szex kozben?
Én szoktam izgatni magam és nagyon sokszor úgy szoktam elmenni hogy a csiklómat kényeztetem miközben a párom mozog bennem. Ez mind a kettőnknek bevált és imádja ha látom hogy magamat fogdosom nyúlkálok és nyögök.
Sztem ebben nincsen semmi undorító meg visszataszító.
20/L
ma 12:54...es nem jossz zavarba,ha nez kozben?En kicsit gatlasosabb vagyok,engem zavarna,pedig mar a ferjem,es regota egyutt vagyunk,megis valahogy ez tabu szamomra.Izgat a gondolat,hogy csinaljam,es persze ot is,valahogy megsem tudom ravenni magam.Gaz vagyok,mi?
24/N
Miért lenne undorító o.O
csaj aki izgatja magát > csaj aki nem élvezi
Szerintem nics olyan aki egy tök közömbös 'guminővel' szívesebben lenne mint egy olyannak aki élvezi a dolgot, sőt...
Nem vagy gáz. Kérd meg őt, vagy csak rakd oda a kezét, hogy izgassa a csiklód(csak ne szárazz kézzel) kutya pózban ahogy jól esik.. hidd el nagyon jó érzés=)
Ha előjáték vagy önkielégítés közben nem zavar, hogy ő vagy te nyúlsz oda akkor pont szex közben mi akadálya van?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!