Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan szorongok ha szexről van szó, hogy nem tudok teljesíteni majd eléggé, mert hamar elmegyek, hogy küzdjem ezt le? 20/F
azt azért egyszerű mondani, hogy "ne szorongj"...
ilyen alapon minden hozzászóló írhatná hogy "küzdd le".
Mert ez nem segítség.
Miben nyilvánul meg hogy szorongsz?
Vannak olyan gyakorlatok amivel le lehet küzdeni a korai magömlést, neten sokat lehet találni, meg ilyen fórumokon (szexualitas.hu). Jelenleg én is rajta vagyok hogy leküzdjem, csak nekem nincsenek szorongásaim.
Mit értesz azon, hogy hamar?
Nekem volt egy pasim, kb. 4-5 lökés elég volt neki, már ment is. Úgy oldottuk meg, hogy előtte addig izgatta a csiklómat amíg elélveztem, és csak utána hatolt belém.
De csinálhatod azt is, hogy amikor érzed, hogy már nagyon közel vagy, akkor pihensz egy picit, kihúzod a péniszed és a makk alatt egy picit elszorítod. Utána mehet tovább a móka. Ezt esetleg maszturbáláskor gyakorolhatod.
Fölösleges ezen stresszelni: látod, hogy van olyan, akinek elég kettőt lökni, és már megy is.
Vagy előtte - de, ha nem jön össze, akár utána - folytasd csak tovább, a "másod" fegyverzettel. Van kezed, szád... remélhetőleg tudsz is kezdeni velük valamit.
Ha odafigyelsz a párodra, és ő is megértő, akkor ez semmi stresszt nem fog okozni, mert teljesen megfelelő orgazmusa lesz.
Közben te meg tanulgathatsz a fenti módszerekkel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!