Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy szakadjal el tőle és a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakadjal el tőle és a farkától? Képtelen vagyok!

Figyelt kérdés

19 éves nő vagyok, akiről pedig szó lesz 22 éves férfi. Együtt voltunk fél évet, én szerettem őt, ő pedig engem nem. Szakításunk után később szexkapcsolatba kezdtünk és egy ideig működött is mindenféle érzelem nélkül. Aztán egyszerre azon kaptam magam, hogy ismételten beleszerettem. (vagy még mindig?) Szeretek vele lenni, szerelmes vagyok belé. Tudom, hogy ő csak azért van velem, mert jó a szex, általában jól megértjük egymást, de semmi érzelem... Ezzel még saját magamat is megalázom, jól tudom. Csak azért vagyok ebben még mindig benne, mert amikor szex miatt találkozunk, legalább vele lehetek, megölelhetem, megcsókolhatom, hozzábújhatok...

Hozzá kell tennem, hogy rendszeresen sértő megjegyzéseket tesz... hogy hájas vagyok, lóg a mellem, stb... a melleim nem lógnak, 170 cm vagyok és 60kg van rajtam mit fogni, de nem vagyok disznó. Amikor ezt szóvá teszem, azt mondta, hogy csak idegesíteni akart... no meg hogy csak "hülyéskedett"

A vicc az, hogy egy barátom azt mondta: a fiatalságom elpocsékolom arra az emberre, aki megse érdemli.

Mit tegyek? Vegyek erőt magamon, és vessek véget ennek az egésznek? Vagy folytassam, mert így "jó" és kényelme; de mi van akkor, ha egy olyan ember sétál el mellettem akit az ex miatt észre sem veszek?

Előre is köszönöm a válaszokat, és a bunkó megjegyzéseket kérlek mellőzzétek!

2011. máj. 8. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem a választ legbelül te is tudod. ott kell hagyni. nem is értem hogy tudtál belemenni egy ilyen "érzelem nélküli szex' kapcsolatba.

de hát nem csodálom...ez a divat manapság

2011. máj. 8. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Én szakítanék. Ez egy egyoldalú, részéről teljesen kihűlt kapcsolat. Így nehezen fogsz téged megbecsülő, párt találni. Most inkább az eszedre hallgass, ne a vágyaidra.De lehet, hogy tévedek.
2011. máj. 8. 10:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen én is tudom.... csak nehéz na :(
2011. máj. 8. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy hagyd ott a francba, nem is érdemel meg téged!!!

Én már akkor ott hagytam volna a helyedben amikor megjegyzéseket tett a külsőfre, ha nem vonzódik kellőképpen hozzád akkor miért hülyít...?

Ne csináld ezt tovább, hidd el nem éri meg, saját magaddal szúrsz ki!

És igazad van lehet, hogy pont miatta nem fogsz észrevenni olyan pasikat, akik értékelnének!

2011. máj. 8. 12:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagy butasagot csinalsz, ha azt hiszed ez jo utra vezed. Az hogy a kulsod kritizalja ilyenekkel az azt mutatja hogy semmibe sem nez, csak egy eszkoz vagy neki sajnos. 19 eves vagy, semmi okod megalazkodni ilyen taplonak.

Gondolkodj egy kicsit, hogy er e neked ennyit az egesz hogy utana a baratival rajtad rohogjenek?!

2011. máj. 10. 09:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak múlik feletted az idő, és magadat teszed tönkre, hogy ilyeneket hallgatsz tőle, holott ez nem igaz!

Más embertől lehet, pont azt kapnád, milyen gyönyörű vagy, értékes, jófej.

Bár akkor meg lehet, az az ember nem érdekelne Téged...dehát a szerelem már csak ilyen, abba szerelmes az ember, aki próbára teszi, pedig a lelked mélyén lehet, gyűlölöd.

PRóbálj túllépni rajta, és egyből kutyaharapást szőrével, keress mást gyorsan. És lehetőleg ne emlegesd neki, mennyire szeretted a volt párod. :)

2011. máj. 10. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
én is otthagynám a helyedbe és tudom, hogy nehéz nekem is volt ilyen. igaz az 1hóig volt aztán újra együtt voltunk és azóta eltelt 5év :D
2011. máj. 10. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:
KEdves kislány:) nem szenvedj!!hagy ott!!!! ennek nincs értelme :) hidd el fogsz találni magadnak olyan pasit aki nem mond ilyeneket rólad!!aki szeret tiszta szívből!!!! és mennyivel jobb lesz sexelni egy olyan pasival aki szeret és átadja az érzéseit ,örömeit..tesileg lelkileg :) gondold át neked mi a jó :) mert biztos h nem ez amit írtál :) e kényszer!!!! te egy okos csinos leányzó vagy!!ne tedd tönkre magad..és ne adj csodás élvezeteket annak a mocsoknak!!téged nagy ívben lesz**r!Ha meg akr vmi elkel zavarni ő neki is meg kell tanulnia h a nő eg yékser!!és nem szemét:):):)Olyan fiatal vagy még:) én is annyi idős vagyok mint te!!élvezd ki az életedet!!bulik havaerok minden :D hidd el a havaerok sokat segítenek :)ír majd hog ylesz mint lesz vagyh most i van :) szeretném ha beszámolnál az életedről!!!Akár his lesz :) pusyyyy
2011. máj. 10. 12:49
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! sokat segítettetek. abbahagyom ezt az egészet, ennél többet érdemlek...
2011. máj. 10. 13:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!