Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy bírjam rá a gyakoribb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam rá a gyakoribb szexre?

Figyelt kérdés

Hogy bírjam rá a páromat(pasi), hogy több szex legyen mint heti 1.Mindig ilyen volt nem nagyon kezdeményez pedig ha együtt vagyunk nagyon jó a szex mindkettőnknek bár inkább csak én "dolgozok"!4 éve vagyunk együtt de a helyzet nem igen változik pedig én mindent megteszek neki.Van egy 5 hónapos kisfiunk és a szülés óta még gyatrább az egész csak én kezdeményezek.A furcsa csak az,hogy amikor együtt vagyunk akkor viszont nagyon élvezi teljesen megváltozik.De miért nem tud vagy akar kezdeményezni?Nem sok ilyen pasiról tudok akinek könyörögni kell a szexért inkább nőknél szokott ez előfordulni.Ja ő 23 én 28 vagyok.Minden más téren egy angyal és kívánni sem lehetne jobb társat de ez a szex...

Van valami ötletetek?

2011. máj. 8. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:

figyelj ezt vele kellene megbeszélni.ha régebben több volt,lehet mástól megkapja amit te akarsz neki adni.

esetleg lehet valami teljesen más oka is.kicsit b.szogatni kell és ki fog bújni a szög a zsákból.

24/ff

2011. máj. 8. 09:31
 2/6 86tibike ***** válasza:
szia nem lehet hogy csak túl fáradt és nincs kedve kezdeményezni de mikor te kezdeményezel már nem utasitja vissza a jót
2011. máj. 8. 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk sajnos az én páromnak is könyörögni kell a szexért és heti egyet tudok csak elérni nála pedig amikor megy az aktus teljesen megváltozik élvezi átadja magát az élvezetnek ahogy te is leírtad. Mi 2 éve vagyunk együtt és kezdem reménytelennek érezni és lassan feladni mert nekem ennél több kell.

Mondjuk nálunk gyerek az nincs szóval te ennél nehezebb helyzetbe vagy.

Próbálj vele kacérkodni utalni arra mennyire jó és mennyire szereted vagy mond el neki szavakkal mit tennél vele ez nálunk néha beválik. :)

2011. máj. 8. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Állítólag sok férfi megzizzen miután gyereke születik, mert vmi olyasmi történik velük h más szemmel néznek a párjukra mint nőre, mert az újabban anyaszerepben virít és ez felborítja a fejükben az addig alkotott képet.

Sztem meg kéne beszélned vele h te még úgyanúgy vágysz a szexre mint a gyerek születése előtt, vagy pedig ha nem juttok dűlőre keressetek fel egy szexuálpszichológust, ő majd segít elrendezni a dolgokat.

2011. máj. 8. 12:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A szülés előtt is ilyen volt!Nem lehet vele erről beszélni mert szerintem szégyenli vagy hasonló!

Kedves sorstárs te mivel próbálkoztál?

2011. máj. 8. 12:37
 6/6 melcsiboszi válasza:

Dettó ugyanez a helyzetünk. A mi babánk hét hetes, szóval a hathetes kontroll óta csak egyszer volt alkalmunk együtt lenni, akkor a férjem kezdeményezett, meg már előtte is mondogatta, hogy mikor lehet már, stb., de azt úgy mondta, hogy azt hittem, hogy most két hétig minden nap szexelni fogunk, ehhez képest pár napja együtt voltunk, azóta megint semmi. A szülés előtt is ez volt a helyzet, hetente kb. egy alkalom, volt, hogy én próbáltam kezdeményezni ezen felül is, felizgatni egy kicsit, de általában visszautasított, és amikor egyszer beszéltünk erről, akkor valami olyasmit mondott, hogy nem nekem kell kezdeményezni, mert azt nem szereti, vagy valami ilyesmi. De mit csináljak, ha szeretnék vele lenni??? :( És ez olyan rossz, mert minden másban megértjük, és nagyon-nagyon szeretjük egymást, de nekem nagyon hiányzik az, hogy egy kicsit többet legyünk együtt. De már nem merek kezdeményezni, az annyira megalázó és rossz érzés, ha visszautasít... :( Meg szerintem az is, ha könyörögni kell a szexért... Ilyenkor persze mindig magamban keresem a hibát (sajnos találok is, pl. súlyproblémák (de azért nem olyan drasztikus)), mert úgy vagyok vele, ha ezen vagy azon változtatnék, biztosan jobban, gyakrabban kívánna...

Nem próbáltál meg valamiféle változatosságot vinni a szexbe? Persze, nem tudom, mit hogy csináltok, ezt úgy általánosságban kérdeztem, mert én arra gondoltam, talán túl egyhangú nálunk, és ha kicsit merészebb lennék, jobban elengedném magam, vagy ilyesmi, és rájönne, hogy nyitott vagyok az újdonságokra, persze ésszerű határok között, akkor talán többször szeretne velem lenni... Mit gondolsz, kedves kérdező, beválhat ez, akár nálatok, akár nálunk?

2011. máj. 8. 15:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!