Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire baj, hogy tipikus helyes kisfiús srác vagyok?
Nekem is volt ilyesmivel problémám mert én is 22 vagyok és 18-nak nézek ki, de nem feltétlen a külsőre mondhatta. Mert én is "kis cuki" voltam, külsőre és belsőre is. Érzékeny, sok mindenben utána jártam, hogy jobb legyen neki, nagyon tulfilozófáltam dolgokat, pedig a nők tényleg nem birják ezt:P Vagyis persze van kivétel. Erre mondják h minden nő más, hát tényleg mindegyik mást akar:P Sztem nincs túl sok idősebb barátod, ahonnan példát láthatnál, de elmondom neked: légy határozott, tudd mit akarsz, ne nyomulj soha nagyon de meg kell legyen benned a kezdeményezés (mert a csajok soha nem fognak oda menni kozzád nyitni:P),ne loholj állandóan barátnőd után, faggatva h mi jobb-e neki...igy csak egyszerűen rádun. na majd irok még, nem akarok most feleslegesen oldalakat irni:P
Am mostmár elértem azt a szintet h nagyon tapadnak a csajok, mert látnak bennem egy kis rosszfiuságot is:P
El kell h keseritselek 08,42-es, mert dédipapád nem ebben a mérgezett, gyomirtós, műtrágyás világban nőtt fel:P
utolsó 22/f
A kérdezőhöz.
Am túl kevés az infó h válaszoljunk...
Ird meg külsőre a csajt és téged, ill hány éves
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!