Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire baj, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire baj, hogy tipikus helyes kisfiús srác vagyok?

Figyelt kérdés
Elhagyott a barátnőm mert azt mondta, hogy nem vagyok elég férfias. Azt mondta neki egy férfi kell és nem olyan akire mindenki azt mondja: De cuki. Ez tényleg ennyire gáz? Nem tehetek róla hogy még huszon öt évesen is 18-nak nézek ki.
2011. máj. 8. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem, nem baj, találkozhatunk, ha gondolod...43/F 194/115
2011. máj. 8. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugika nem vagy egyedül ezzel a problémával én 21 vagyok de 16-nak nézek ki mit ad isten örökké fogunk élni vagy legalább is jóval tovább mint az átlag. Családomban dédi papa 97 évet élt szóval van rá esélyem hogy megérek én is ilyen szép kort.
2011. máj. 8. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyesmivel problémám mert én is 22 vagyok és 18-nak nézek ki, de nem feltétlen a külsőre mondhatta. Mert én is "kis cuki" voltam, külsőre és belsőre is. Érzékeny, sok mindenben utána jártam, hogy jobb legyen neki, nagyon tulfilozófáltam dolgokat, pedig a nők tényleg nem birják ezt:P Vagyis persze van kivétel. Erre mondják h minden nő más, hát tényleg mindegyik mást akar:P Sztem nincs túl sok idősebb barátod, ahonnan példát láthatnál, de elmondom neked: légy határozott, tudd mit akarsz, ne nyomulj soha nagyon de meg kell legyen benned a kezdeményezés (mert a csajok soha nem fognak oda menni kozzád nyitni:P),ne loholj állandóan barátnőd után, faggatva h mi jobb-e neki...igy csak egyszerűen rádun. na majd irok még, nem akarok most feleslegesen oldalakat irni:P

Am mostmár elértem azt a szintet h nagyon tapadnak a csajok, mert látnak bennem egy kis rosszfiuságot is:P

2011. máj. 8. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:

El kell h keseritselek 08,42-es, mert dédipapád nem ebben a mérgezett, gyomirtós, műtrágyás világban nőtt fel:P

utolsó 22/f

2011. máj. 8. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:

A kérdezőhöz.

Am túl kevés az infó h válaszoljunk...

Ird meg külsőre a csajt és téged, ill hány éves

2011. máj. 8. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:
elég gáz,próbálj nem úgy öltözni mint egy köcsög,légy férfi
2011. máj. 8. 09:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!