Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orál (nem a szokásos)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál (nem a szokásos)?

Figyelt kérdés
az a helyzet ,hogy amikor csináltam volna régebben a páromnak azt mondta megalázó és így enm is engedte ,Én ezt elhittem és azóta enm is megy ..pedig most már szeretné ...mit csináljak???
2011. máj. 7. 23:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
adj neki!!!!!
2011. máj. 7. 23:53
 2/16 A kérdező kommentje:
adnék én ,de egyszerűen megutáltatta velem ezáltal :S mit csináljak h ezt elfelejtsem és kiadósan lecidázzam? (bocs ha profán vagyok)
2011. máj. 7. 23:56
 3/16 anonim ***** válasza:

Valamivel ismét meg kéne emelni az ingerküszöbödet - erre jó, ha olvasol róla, vagy nézel ilyesmit.

És keress egy új ideológiát a szopás támogatására.

2011. máj. 8. 00:15
 4/16 A kérdező kommentje:
[link] ezt olvasgattam ,amit már egyébként is tudok ,használtam már ...am izgat de ha oda kerül a sor akkor terelek .. :S ...
2011. máj. 8. 00:25
 5/16 anonim válasza:
Esetleg picit igyal elotte :)))
2011. máj. 8. 00:35
 6/16 A kérdező kommentje:
hát csak akkor ihatok ha ő is ...sza .akk kellene mikor kocsmázik? :D (nem alkesz)
2011. máj. 8. 00:47
 7/16 A kérdező kommentje:
am mostanában nem tudok inni egy korty alkoholtol is rosszul avgyok ...most is ha csak rá gondolok kedvem van :Đ
2011. máj. 8. 00:49
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

Fokozatosan.

Fektesd a hátára, és csapd kupán, ha rossz helyre nyúlkál vagy föl akar kelni. Aztán indulj el rajta lefelé, szép lassan...

2011. máj. 8. 01:59
 9/16 A kérdező kommentje:
XDXD várok még segítő válaszokat :)
2011. máj. 8. 12:58
 10/16 anonim ***** válasza:
nem szaba csiná ilye
2011. máj. 9. 21:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!