Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 felett mennyire aktívak a férfiak szexuálisan?
Figyelt kérdés
Ugyanannyira igénylik, mint 20-30 évesen, vagy kevésbé? Vagy az igény meg lenne, de esetleg fizikailag nincsenek már a toppon?2011. máj. 7. 19:53
11/16 anonim válasza:
apám 61, heti 4-5x szexelnek, de előfordult már hogy 2szer egy nap..
12/16 anonim válasza:
60 vagyok. Igény van, partner van, probléma nincs. Bár ez lehet genetika is. Pár gyerekkori haverra én magam is azt mondom, hogy halálmadár, de jobban érzem magam mint 40 éves koromban.
Ha csak emiatt aggódsz, vágj bele nyugodtan.
Sok sikert.
13/16 A kérdező kommentje:
21:15-ös, köszönöm a választ! Hát igen, kicsit aggódtam/aggódom, mi van, ha kevésbé van már ilyenkor igény rá.. szóval rosszul sülne el, ha ilyen helyzet állna elő.
2011. máj. 8. 22:35
14/16 anonim válasza:
Volt dolgom 50 felettivel, de nulla volt. Aztán volt másik 50 feletti is és gondoltam ő nem lesz olyan, de tévedtem. Neki éppen működött csak akkor is nulla volt. Megtanultam azt hogy sose fogok ki kezdeni 50 felettivel. Fiatalabb koruak nyerők nálam. Tegnap olyan jó volt egy 28 évessel pasival. Olyan volt mint egy gép amit sosem felejtek el:D Egy 50-től nem kapom meg ezt.
21/N
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Mit értesz egész pontosan az alatt, hogy nulla volt?
2011. máj. 9. 22:33
16/16 anonim válasza:
50 felett már minden nap ajándék, vagy ha beteges vagy, akkor büntetés. Kb. 50-60 között jön el az optimális idő a halálra kb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!