Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Abbahagyja valaki az orált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbahagyja valaki az orált emiatt?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem értelmetlen.

2011. máj. 7. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valamiben meg kell halni. Akkor már legyen a sok szex az oka:D
2011. máj. 7. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ennek a cikknek semmi értelme.

Eddig is tudtuk, hogy a védekezés nélküli szex magával hozza a nemibetegség kockázatát.

Mivel orális szexnél nem szokás gumit használni a dolog egyértelmű volt. Ebben semmi felfedezés nincsen...

HPV-t pedig csak HPV-s embertől lehet elkapni.

2011. máj. 7. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Most a nyalástó aids om is lehet, meg minden. Ezt azért tudtuk
2011. máj. 7. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
a nyalástól AIDS? :D
2011. máj. 7. 19:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Mért, ha a csajtól nem kapható el? Gondold ezt át.
2011. máj. 7. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen cikkeket be kellene tiltani. Felesleges félelmet keltenek az emberekben. Mondjuk ez a cikk az apámat nagyon nem befolyásolná, de talán háromszor normálisabb is lehetne, ha nem olvasná el minden második dologról, hogy káros.
2011. máj. 7. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Én tuti nemhagyon ezmiatt abba..lehet,hogy semmi igazság nincs ebben..
2011. máj. 7. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Az életben kevés dolog jó és egészséges is egyben. Én személy szerint nem fogok megvonni magamtól minden örömöt,hogy pár évvel tovább éljek,ráadásul boldogtalanul. Egyébként meg kétlem,hogy az orális szex miatt fogok majd meghalni. Akit meg befolyásolni tudnak az ilyesmik,az meg is érdemli...
2011. máj. 7. 20:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaj, nehogy elhiggyétek már ezt a marhaságot! Komolyan..fejbe kéne lőni, aki ilyen hülyeséget kitalál. -.-"
2011. máj. 7. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Én el sem kezdtem, így nincs mit abbahagyni.:)

Az ilyen cikkek meg, hát manapság már minden rákot okoz, minden halálos, szerintem több méreg jut az ételekkel a szervezetbe, mint az orállal.

2011. máj. 7. 23:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!