Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak úgy kiakadva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak úgy kiakadva ezen a férfiak?

Figyelt kérdés
Sokszor jönnek, hogy a nőknek csak a pénz meg a külső számít. Ami egyébként nagyon sok nőre igaz is. De ha pl. a férfiak részéről a szerelem mércéje az, hogy a nő orálisan kielégíti-e a férfit, akkor miért fáj nekik az, ha a nő meg elvárja az egzisztenciát és a jó külsőt?
2011. máj. 7. 16:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az a baj tudod, a legnagyobb baj megint, hogy általánosítasz.

Sajnos nagyon sok fiatalnak torzult el nagyon durván az értékrendje, de én azt mondom, hogy aki megmaradt jó érzésű, értelmes embernek, keres magának hasonló rendes párt, és ilyennel nem lesz gond.

Ilyen köcsögök mindig lesznek, de minek foglalkozni velük...akinek ez a fontos, amit leírtál, hát...nem tudok mit mondani. Valószínűleg Te is elítéled, hisz ezért írtad ki a kérdést.

Meg kell nézni, hogy kit választasz. És megadni mindennek a megfelelő időt, kivárni mindennek a sorát, mindent a maga idejében.

Ha valaki már több hónapot várt rád, és azt mondja hogy minden akkor fog történni mikor Te akarok, na az a Te embered...

A többi meg ne számítson. Ilyen a világ.

19/l

2011. máj. 7. 18:42
 22/22 anonim ***** válasza:

Elég felszines látásmódod van, de tulajdonképpen extrém esetben fel lehet fogni így is a dolgot.

Én úgy gondolom, hogy ez az orál dolog oda vissza játék, tolerancia, megértés kombója. Ha nem szereti az orált a barátnöm, akkor nem fogom rákénszeríteni, de ettöl függetlenl Én még örömmel szárazra nyalom.

Ami Te írsz arról szól, hogy kifizetem az orált a barátnömnek. Ilyen barátnö meg tuti nem kellene.

2011. máj. 7. 20:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!