Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy hozható így rendbe egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozható így rendbe egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok. Megtaláltam a lányt aki más mint a többi akit szeretek mindennél jobban. Huzamosabb ideig együtt voltunk, rendben volt a nemi életünk is szeretjük egymást. Azonban nemrég megcsalt egy nyaralás során. Azóta szakítottunk. De nem bírtuk egymás nélkül ezért újból összejöttünk viszont édesanyám gátolja a kapcsolatunk. Nem engedi hogy nálam aludjon vagy én aludjak nála. Ez elég nagy probléma egy kapcsolatban mit tehetnék?
2011. máj. 7. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer megcsalt akkor újra meg fogja tenni. Az ilyenben nem szabad megbízni, igaza van édesanyádnak. Az ilyet ki kell vágni, míg nem késő és tönkre nem tesz téged.
2011. máj. 7. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyszer megcsalt, nem az édesanyád itt a probléma. De te tudod.
2011. máj. 7. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Once a bitch always a bitch...

Vágd ki a pics@ba...

2011. máj. 7. 15:18
 4/7 A kérdező kommentje:
De szeretem őt és ő is szeretem engem... És megbánta és nem fog többet előfordulni. Én hiszek neki...
2011. máj. 7. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt mondja szeret, de megcsalt. Nekem ez ellentmondásos, de te tudod.
2011. máj. 7. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
A nők a megtévesztés nagy mesterei. Ezt sose felejtsd el, ne járj úgy, mint én!
2011. máj. 7. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Most nem akarok azzal jönni,hogy még csak 16 vagy,meglátszik,de nah.. naív jógyerek vagy,ráadásul papucs is.Na ezért fog megcsalni még jópárszor.Nem mondom hogy megis érdemled,mert a naívság 16 évesen még akár helyén is lehet.De könyörgöm:gondolkozz már el ezen:ha te szeretsz vkit,megtudnád csalni????Persze hogy azt mondja szeret,mert vmiért most úgy gondolja vmi célból most még jó veled járni.Lehet jó kan vagy,vagy pénzes,vagy faszomtudja.Lényeg hogy DOBD KI!!Aki egyszer megteszi,megteszi 2x.Meg 3x,4x,stb.Különben is 17 körül még ne a nagy szerelmet keressétek,kalandozzatok.Naná hogy a nőd is így látja,mert ez így jó:ílyenkor kiéli magát,huszonévesen meg lenyugszik,és jó családanya lesz.Illetve ne is dobd ki.. csak.. vedd lazábban ezt az egészet.Először is egy 17 éves csaj nem a szerelmet akarja hallani napjába 5x,hanem kaland,izgalom,stb.Szóval ne törj le,de nem ő életed loveja.Sztem lazulj el,élvezd teis ezt a kapcsolatot amíg tart,aztán ha megint megcsal dobd ki,és emlékezz a szép időkre és menj tovább.
2011. máj. 8. 03:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!