Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy hívják ezt az érzés? 18L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívják ezt az érzés? 18L

Figyelt kérdés
vele szeretnék lenni,mindene tetszik,elfogadom minden külső és belső hibáját,meg akarom jobban ismerni,úgy érzem hogy bármit megtennék érte,tetszik mindene,meg akarom érinteni,át akarom ölelni,bele akarok túrni a hajába,érezni akarom hogy melletem van,hogy meleg a teste,hogy lálegzik,hogy akar engem,hogy biztonságot nyújt.Látni akarom ahogy a szemembe néz,hogy rám mosolyog hogy boldog.De nem mondhatom hogy szerethetem mivel még nem ismerem elég jól csak 2*beszéltünk de fél éve így érzek és lehet hogy nem is fogom jobban ismerni :( hogy mondják ezt az érzést egy szóval ha nem szerelem de több mint tetszés?
2011. máj. 7. 14:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
igen, ez a plátói szerelem.
2011. máj. 7. 17:04
 12/17 anonim válasza:

Ismerős az érzés nekem is...:)

Én egy évet vártam rá h ezt megtehessem!!

De összejött együtt vagyunk,és az elején én is azt éreztem h nem fogom tudni megismerni...Higgy magadban!!Próbálj közeledni felé!

Hidd el ez a Szerelem!!!!!

13,5/L

2011. máj. 7. 17:49
 13/17 anonim válasza:
Hülyeség, hogy nem vagy az esete...attól még bármi megtörténhet:)) próbálkozz
2011. máj. 11. 08:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Plátói szerelem, szerelmcsíra, odalenni valakiért
2011. máj. 11. 09:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha csak kétszer beszéltél vele egész életedben, akkor nem is ismered. Egy álomképbe vagy belezúgva, ami könnyen lehet hogy nem is ő az.
2011. máj. 11. 09:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Én meg másfél éve érzek ugyanígy egy lány iránt. :)

Szerelmes vagy.

2011. máj. 11. 11:42
 17/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem szerethetem mivel alig ismerem,te talán épp ezért ő sem utálhat :D:S
2011. máj. 11. 15:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!