Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre masztizás közben és néha máskor is, arra izgulok, hogy lányokra gondolok, normális az ilyen, most leszbi lennék? Bővebben lent!
Lehet kicsit bután hangzanak a kérdéseim,de azèrt le kell szögeznem,hogy nem vagyok már 10en èves kislàny.egy ideje egyre többször van úgy,hogy arra gondolok milyen lehet a szex lánnya?milyen lehet egymást kényeztetni stb.masztizás közben pl nagyrészt ilyesmikre gondolok és ilyenkor szivesen kiprobálnám,de máskor viszont úgy érzem sosem probálnám ki,hogy azonos neműhöz hozzáérjek vagy forditva.mièrt van ez?más is van/volt így?mi bajom van?
A másik kérdésem is hasonló.normális,hogy néha 2 perc is elég masztizáskor ahhoz hogy elmenjek?Más mennyi ideig birja?
Én is kipróbálnám egy lánnyal, de leszbikus nem vagyok biztosan - hisz szerelmes nem tudnék lenni egy lányba, és az életemet sem tudnám egy lány mellett leélni.
De egy kis nyalifali.. uhh*.*
17/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!