Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Szeretitek a párotokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szeretitek a párotokat orálisan kényeztetni, vagy csak azért teszitek mert a párotoknak jó?

Figyelt kérdés
szal nektek is jó érzés-e, vagy csak az a jó érzés, hogy a párotoknak jó..?:)
2011. máj. 6. 23:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Néha azért elégítem ki orálisan, hogy viszonozzam, az ő kedvességét, még ha nincs is kedvem hozzá. Viszont sokszor akarom csinálni csak úgy magamtól, mert tudom, hogy milyen jó érzés ez a páromnak, ha kényeztetem. És nem utolsó sorban felizgat, ha csinálom neki.
2011. máj. 6. 23:40
 2/13 A kérdező kommentje:

Értem. Köszi.:)

gondolom ha felizgat, akkor élvezed..:)

2011. máj. 6. 23:41
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Nekem csak az a jó érzés, hogy neki jó, szóval nem élvezek el tőle meg ilyesmi :) De szeretem csinálni.
2011. máj. 6. 23:41
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon szívesen csinálom neki, sosem okoz problémát nekem ez a "feladat". Sosem ő kér meg rá! Mindig magamtól teszem. Picit engem is izgat, de nem a szopás maga, hanem ahogy érzékelem ahogy ő felizgul, meg hallom ahogy nyög, sóhajt, és tudom hogy oltári jó neki.
2011. máj. 6. 23:47
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó! Igen, én is erre gondoltam. Szuper érzés, mikor érzed, mennyire fel tud izgulni:)

20/L - első voltam

2011. máj. 6. 23:51
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
A mostani párommal nem élvezem annyira mint az előzőeknél...ő se nem nyögdécsel,se nem irányít,nem húzza a hajamat,nem dug szájba,úgyh mostanában kezdem elveszíteni a dologba vetett élvezetemet...az előző párjaim mind vadul élvezték és ez hihetetlenül fel tudott izgatni...egy-egy 69-ben azért mentem el én előbb,mert annyira felizgatott az,hogy élvezik amit csinálok...szóval a megfelelő pasi kell hozzá...
2011. máj. 6. 23:55
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Én nem szeretem, nem is csinálom.
2011. máj. 7. 00:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Felpontoztam mindenkit.:)
2011. máj. 7. 08:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Én imádom a lányok punciját nyalni. Egyáltalán nem érzem kötelességnek. Egész nap tudnám csinálni.
2011. máj. 7. 10:58
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Van amikor nincs kedvem,de ha megkér rá akkor elvégzem a "feladatom", amikor viszont kedvem van hozzá akkor nagyon rá tudok izgulni a témára és nagyon be is nedvesedek miközben csinálom neki.

22L

2011. máj. 7. 11:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!