Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A melegek "férfitestben lévő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek "férfitestben lévő nők" míg a leszbik "nőitestben lévő férfiak"?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 23:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

Gyerekek a gender nem egyenlő a szexuális prefeneciával. Attól, hogy valaki transznemű még lehet homoszexuális, biszexuális, panszexuális, aszexuális heteroszexuális.

Ha megnézed mondjuk a meleg által készített fényképeket vagy festményeket, teljen mást fog meglátni egy pasin mint egy heteró nő. A leszbikus nők és a férfiak között is megvan ez a különbség. És nem, nem az hogy egy leszbikus feltétlen fiús Justin Bieber típusú lányt szeretne maga mellé, vagy egy meleg pasi egy nyűnyőt... egyszerűen más gondolkodásmód.

2011. máj. 21. 15:18
 12/22 anonim ***** válasza:
38%

11:28-as: Ez igenis betegség, akármit is mondasz:) Én spec. nem ítélem el a homszexualitásokat, de az, hogy az azonos neműekhez vonzódnak, eltér a normáltól, valami zavar van bennük. Betegség, kész. Ráadásul ha belegondolsz, a betegség negatív dolog... és nem hiszem, hogy bárki is örülne neki, hogy ilyen beállítottságú. Szóval simán fel lehet fogni betegségnek.

Egyébként a kérdésre válaszolva: Nem.

2011. máj. 21. 15:19
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

Nem.

"A transzszexuális olyan személy, aki biológiai adottságaival ellentétes neműként határozza meg magát ("férfi testbe született nő" vagy fordítva). Számos transzszexuális nemváltoztató operációnak veti alá magát."

A melegek férfiak férfiak, akik elégedettek azzal, hogy férfitestük van, és férfiak iránt éreznek fizikai és lelki vonzalmat.

A leszbikus nők nők, akik elégedettek azzal, hogy női testbe születtek, és a nők iránt éreznek fizikai és lelki vonzalmat.

A kinézet, mint pl. öltözködés, hajviselet más kérdés, mert homo- és heteroszexuális nő is visel rövidre nyírt hajat, egy hetero- és egy homoszexuális férfi is szedetheti a szemöldökét, növeszthet hosszabb hajat, ez ízléstől, stíluspreferenciától, stb. függ (ld. hippik, akik a kopasz sorkatonaság ellen lázadtak a hosszú hajjal).

A szexuális orientáció (a társkereső aktivitás melyik nem felé irányul) és a nemi identitás (a tudat, hogy nő vagy férfi vagy) nem ugyanaz, egyik nem vezethető le a másikból!

forrás:

[link]

2011. máj. 21. 15:54
 14/22 anonim ***** válasza:
54%

"Betegség, kész. Ráadásul ha belegondolsz, a betegség negatív dolog... és nem hiszem, hogy bárki is örülne neki, hogy ilyen beállítottságú. Szóval simán fel lehet fogni betegségnek."

A homo- és biszexualitást törölték a lelki betegségek listájáról. A transzszexualitást tekintik csak betegségként, amely pszichológiai vizsgálatok után operációkkal gyógyítható.

A gondolatmeneted egyébként ott furcsa nekem, hogy én pl. meleg vagyok, lány, és nem örülök, de nem is bánkódok, hogy a lányok vonzanak, barátnőm van és nem barátom. Illetve, 13 éves korom óta, így érzek (előtte se fiú, se lány iránt, életkorból kifolyólag nem érdekelt senki - ugyebár), nem zavaró, nem okozott bűntudatot ez az állapot. Betegnek sem érzem magamat.

Alapvetően melegnek lenni nem betegség! Viszont (sajnos) előfordulhat, hogy lelki eredetű betegségek kapcsolódnak hozzá, pl. szorongás, depresszió. Ez viszont más dolog, ami más egyéb állapotokhoz is csatlakozhat. :/

Az, hogy az illető a társadalomban, mint általános, tömegben, masszában kicsit eltérőként látja magát, nem kizárólagos lehetőség. Tapasztalat, saját és másokon is látom, hogy a belső feszültség, bármekkora is volt, fel tud oldódni, ha az illető megismer más melegeket.

2011. máj. 21. 16:04
 15/22 anonim ***** válasza:
ez nem feltétlen igaz, vannak olyan melegek akik egyáltalán nem lányosak, meg sem mondod róluk viselkedésre, meg vannak olyan leszbik is akik egyáltalán nem fiúsak, és persze vannak olyanok akik kicsit ilyenek kicsit olyanok és vannak olyanok mint amiket te írál. de ezek általában át is műttetik magukat.
2011. máj. 21. 17:05
 16/22 anonim ***** válasza:
78%

jaja ez baromság

tudnék én neked olyan melegeket mutatni, akikről el nem hinnéd, mert döglenek utánuk a lányok, olyan szinten férfiasak, machók. szóval ez a feminitással való párosítás elég szerencsétlen egy kitaláció, de a valósághoz nem sok köze van. oké, persze vannak lányos melegek, de nem ez a jellemző.

amúgy gondolj bele csak a puszta logikával! egy meleg nem azért meleg, mert a fiúk tetszenek neki? akkor miért vonzaná őt egy lányos fiú ha pont a fiússág, a masculinitás az, ami izgatja? nem érzed a logikau bukfencet ebben az elméletben?nem értem, miért igyekeznek páran ezt annyira erőltetni, de abszolút fals teória

2011. máj. 21. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
35%
Mennyi hülye ember van..,.
2011. máj. 21. 19:02
 18/22 anonim ***** válasza:
egy genetikai variáns, de miért lenne selejt? eszméletlen mennyi idióta ember van
2011. máj. 21. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar h ki kibe szerelmes, de senki! se hatero se homo ne pettingeljen a metrón!!!
2011. máj. 21. 19:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Amiről te beszélsz, kérdező, az a transzneműszég.

Sajnálom, ha már írták, de az első oldal elolvasása után nem bírtam tovább olvasni.

2011. máj. 21. 22:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!