Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen a puncitok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen a puncitok?

Figyelt kérdés
Ha álltok,kilógnak a kisajkaitok a nagyajkak közül?És ha igen,mennyire?
2011. máj. 6. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, kilógnak, és sajnos nagyon. Nem szeretem, de hát ez van.
2011. máj. 6. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

igen :((((

Ha össze van zárva a lábam úgy 1 cm-re.

2011. máj. 6. 22:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Húsos kicsit,és kilóg,de éppen egy fél cm-re,olyan,mintha csúfolódna. A barátom szerint szép.

22/L

2011. máj. 6. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kilog a cica nyelve de nekem tetszik.Nemtudom miért nem tetszik nektek csajok.Szerintem nagyon sexi!!!27L
2011. máj. 6. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Azért nem tetszik, mert nekem nem egy picit lóg ki, hanem vagy 4-5 cm-re.
2011. máj. 6. 23:16
 6/13 anonim ***** válasza:
és az miert baj??Az ugy szép és termeszetes.Most ezt ugy irtad mintha valami hiba lenne az mondjuk rá rovidebb az egyik lábad.De nem az.Sokkal kivánatosabb mint akinek nemis látszik. Orális sexnel is nagyobb élvezet mindket fel számára!
2011. máj. 6. 23:21
 7/13 anonim válasza:
nem lóg ki :|
2011. máj. 6. 23:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem az a babapunci típus van. Húsos, zárt és nem lóg ki semmi. A csiklóm is nagyon pici, szinte "keresni kell". :D

Nekem meg ez fura, de ez van, mindenki fogadja el a sajátját szerintem. A fiúk szerve sem egyforma! :)

2011. máj. 6. 23:52
 9/13 anonim ***** válasza:
kilóg, régen naaagyonutáltam, mióta barátom van, megszoktam. nem miatta, sose mondta, h tetszik-nemtetszik. viszont a csiklóm icipici, az lehetne egy parányit nagyobb. egyik válaszoló írta, hogy szinte keresni kell. hátigen...:/
2011. máj. 7. 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kilóg, kb. 1 centire, de a nagyajkak is elég húsosak. Jó ez így.:)
2011. máj. 7. 10:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!