Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok elvárják, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok elvárják, hogy párkapcsolatban a fiú beszámoljon az bizarrabb perverzióiról, parafíliáiról is?

Figyelt kérdés
Azért van 1-2 "betegebb" dolog, amit a másik úgyse értene meg. (pl. mukofília, fornifília, klizmafília, emetofília)
2011. máj. 6. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdemes a szexuális beállítottságod alapján párkapcsolatot keresni, tehát olyan társkeresőben ahol ilyen emberek vannak, vagy be lehet ikszelni fétisek alapján keresést, mert később szexuális problémák miatt simán megszakadhat a kapcsolat pl. hogy a csajt idegesítené az emetofíliád, vagy nem tudnál rendesen kielégülni, mert a csaj csak a vanilla sex-et nyomná a durvább dolgok helyett, ha nincs benne az ilyesmiben
2011. máj. 6. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Magyarul beszélj már...
2011. máj. 6. 21:49
 3/5 szamóca. ***** válasza:
100%

én szerintem egy egész nyitott ember vagyok "perverziókra" de jóóósok olyan van amit...hát inkább tartson magában a pasi ha velem akar lenni. nem fogok a hátáraf*sni és szétkenni péklapáttal hogy aztán belepüföljem vaslánccal. ha annyira létszükséglet, akkor tényleg keressen úgy párt magának.

de a szimplábbakról számoljon be, amireé n is rábólintok azt kipróbáljuk.

2011. máj. 6. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
UTOLSÓ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD IMÁDLAK XDDDDDDDDDDDDDD
2011. máj. 6. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, én pl ezekről amiket írtál még nem is hallottam, ha durvák, tartsd meg magadnak v keress tematikusan nőt
2011. máj. 6. 22:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!