Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen előítéletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen előítéletek a nagy mellekről?

Figyelt kérdés

Nem értem sokan miért gondolják azt hogy akinek nagy a melle az már mindjárt lelóg a bokájáig? Olyan butaságokat tudnak írni hogy az már felháborító. Pl: hogyha valakinek nagy a melle annak nagy a feneke is. Nekem pl 75/F-es melleim vannak, és mégsem vagyok sem kövér, sem nagy fenekű.

Egy A-s és egy F-es mell között olyan súlybeli különbségek vannak, hogy akárhogy akarjuk nem fog ugy állni az F-es mint az A-s. Ezt mindenkinek el kellene fogadni és nem ítélkezni, nem tejcsárdázni, meg tehéntőgyezni.

Véleményetek?

2011. máj. 6. 20:59
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

azért vannak, hogy legyen mit kérdezned :D

nekem óriási mellem van, és én sem vagyok kövér.. mindenki azt gondolja lóg.. de amúgy nem tudom miért vannak előítéletek :D 21/L

2011. máj. 6. 21:05
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
Én imádom a nagy melleket! Küldj képet a tieidről :)
2011. máj. 6. 21:06
 3/15 szamóca. ***** válasza:
100%

" akárhogy akarjuk nem fog ugy állni az F-es mint az A-s"...látod, tehát igaz az előítélet:)

egyébként ezt a juhj tejcsárda fuj lóg dolgot azok nyomják akiknek kicsi van és szeretnének nagyobbat. így könnyebb elviselni a gondolatot:D

tudod mint: ha egy pasi azt mondja nem a méret a lényeg, akkor tuti kicsi a farka.

2011. máj. 6. 21:07
 4/15 anonim ***** válasza:
F-es? Te jó ég, nagyon sajnálom!!! Komolyan, mondjuk nem írtál kort de ez a későbbiekben még okozhat gondokat mert anyának E-s van és azzal is vannak problémái így 50 körül h nehéz meg hasonló... és neki is csak 75-ös!
2011. máj. 6. 21:17
 5/15 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. Már most nagyon nehéz. Kis hátnak nagy megterhelés. :)
2011. máj. 6. 21:20
 6/15 anonim ***** válasza:

Én 21 éves vagyok 80/G es mellel. A gravitáció sajra itt is hat, a hátam is kivan, szeretném kissebbre vetetni, de nem szeretnék hegeket. Nem vagyok elhízva, de a fél fiatalkoromat diétákkal töltöttem, mert mindenki azt mondta, hogy mellből fogyni könnyű. Nekem sajnos nem ment.

Őszintén, örülnék ha ha lenne még pár kiló a hátsómon...

2011. máj. 6. 21:28
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Mert akinek kis melle van, és nagyobbat szeretne, ezzel vgasztalja magát:)

Egyébként meg nyilván jobban lóg, hiszen ahogy írtad, hat rá a gravitáció:)

2011. máj. 6. 21:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Okés, valamennyire lóg, de azért nem mindegy, hogy ilyen:

[link]

Vagy ilyen:

[link]

2011. máj. 6. 21:41
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj! én láttam az apósom nőének a melleit és a csajnak kb. a bokááig ér és kövér TEHENN DISZNÓ (kiejtés szerint írandó)...és nem azért mondom,mert angyobbat szeretnék. nekem megfelel a teljes 80/B
2011. máj. 6. 22:05
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Férfi lennék, és én is nyomom a fúj, lóg, tejcsárda dumát, mert így is gondolom. Ha F-es és A-s mell közül kellene választanom, az A-s jönne be jobban. Pont, mert igazak a sztereotípiák...
2011. máj. 6. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!