Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak! Lányok válaszoljanak erre, ti érzitek ha át szakad a szűzhártyátok?
Elárulok két nagy dolgot. a szűzhártya egyől a hüvelybemenetnél van, és van rajta egy lyuk. Tehát nem tudod úgy megujjazni, hogy ne dugd át az ujjad a szűzhártyáján. De hacsak nem csinálod durván, akkor nem szakítod el neki. Valamennyire lehet érzeni ha elszakad, de inkább csak egy pici fájdalom, és kész.
Viszont, ha nem akarja, hogy megujjazd, akkor ne tedd. Mellesleg engem sokszor megujjazott a barátom mielőtt lefeküdtem vele, és csak szex közben szakadt ki a hártya.
21L
Először is miért olyan nagy tragédia, ha átszakad? Attól még szűz marad, amíg nem járt benne pénisz. Valakinek pl. lovaglástól vagy bármitől átszakad, mert érzékeny, akkor nekik a ló vette el a szüzességüket? Egyes nőknek meg olyan rugalmas, hogy még a sokadik szex után se szakad át, akkor velük mi van, ők 10 pasi után is szűzek? Nem a szűzhártyán múlik a szüzesség elvesztése, felejtsétek már el ezt a hülyeséget, tájékozódjatok jobban, mielőtt szexelnétek!
Másodszor meg szex helyett inkább tanulni kéne, ha az önéletrajzodat is ilyen helyesírással írod meg, soha egy munkahelyen se fognak alkalmazni és hasznosíthatod az utcán a nagy szextudásodat.
igen érezzük, bár ez egy ujjazástól nem feltétlenül történik meg.
A szíves figyelmedbe ajánlanék egyébként egy biológia könyvet és egy magyar helyesírási szótárat...
Többféle szűzhűrtya is van, bár valóbban a leggyakoribb az, ahol egy lyuk van középen. A nők nagy részének ilyen van, bár lehet hogy a barátnőd a kivételek közé tartozik. Az hogy mennyire fáj, az egyéntől függ, mert ahogy a forma úgy a vastagság, tágulékonyság is egyénenként változik.
Őszintén megmondom, halvány fogalmam sincs, mikor szakadt át a szűzhártyám. az első barátommal fél évig csak pettingeltünk (nem fájt, nem véreztem egyszer sem), aztán az első együttlét alkalmával sem fájt, talán csak feszített, de nem véreztem. bár neki nem volt túl méretes a szerszáma.
Aztán volt még 4-5 kapcsolatom, egyikkel sem fájt és vérzett soha. Lehet, nekem nem szakadt, hanem tágult, állítólag ilyen is van.
Azóta szültem már két gyereket, úgyhogy szűz tuti, hogy nem vagyok. :-))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!