Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi idő után normális az orális szex?

Figyelt kérdés
Ha összejön egy fiú meg egy lány, mennyi szerintetek az optimális idő. Nyílván nem aznap, de úgy kb. Mennyit kellene várni, hogy az ember ne tűnjön gáznak?
2011. máj. 6. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs. Akkor van ott az ideje, amikor mind a ketten szeretnétek.
2011. máj. 6. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem amint van szex mehet az orális is.. vagy szerinted ezek más-más időben történnek meg?
2011. máj. 6. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:

AKkor, amikor már nagyon kívánjátok egymást, és maximálisan meg tudtok bízni egymásban. Ha szüzek vagytok, akkor a szex előtt. Ha nem vagytok szüzek, akkor ugyan akkor talán picit később, mint maga a szex. De ez utóbbi mondatot csak azért, mondom, mert...

...szóval egyészségügyi okok. (Orálisan is el lehet kapni a HIV vírust, meg csomó mást is.)

2011. máj. 6. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Manapság már az a divat, hogy előbb van orál, mint szex, sok tini azt hiszi ettől majd szűziesebb meg erkölcsösebb, ha ugyan nem fekszik le a barátjával, de leápolja rendesen, vagy adott esetben másokat is előszeretettel ápol le...

Én egyelőre maximum akkor tudnám elképzelni az orál, ha már nagyon rég együtt vagyunk, házasság minden akkor talán, de ahhoz nagyon olyan férjnek/férfinek kell lennie, hogy a kedvéért hajlandó legyek megtenni...

2011. máj. 6. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
erre nincs jó válasz.saját tapasztalatból mondom, nálunk kb fél év után volt először.szex meg 1 év után...de ahogy olvastam a válaszokat tényleg elgondolkodtató hogy a mai világban előbb van orál és aztán szex..hmm, bocsi az OFFért :D 17/L
2011. máj. 6. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én előbb lefeküdnék az illetővel párszor, és csak utána vezetném be az orálist is. Nálam ez így működik, lehet hogy fura vagyok, de nekem sokkal intimebb dolog az orál, mint a szex. Azt tényleg csak annak csinálom, akivel már nagyon bensőséges viszonyban vagyok.
2011. máj. 6. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Sztem egy időben, mert ha van szex, akkor már bizonyára komolyabb dolog, kivéve egyéjszakás mókák, de sztem ez egyénfüggő is, szal amikor csak akarod :D
2011. máj. 6. 20:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első estén mikor összehozott az ég a párommal...nah ő kinyalt a bugyimból,de nem is volt más, nem is akartam mást...folytatást sem. Aztán úgy történt, hogy egyre többet járogattunk össze és volt sex, habár én nem az első sex alkalmával, kicsit később én is bevetettem a tudományom. 4 éve vagyunk együtt. 22L
2011. máj. 6. 21:48
 9/10 A kérdező kommentje:
És az egyéjszakás dolognál mit gondotok?
2011. máj. 7. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
1 éjszakás dolognál NE orálozz, mert elkaphatsz valamit. Gumival OK.
2011. máj. 7. 11:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!