Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Mikor kinyal titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mikor kinyal titeket a srác, akkor azt már alapból élvezitek, vagy kell hozzá valamilyen "technika"?

Figyelt kérdés
Ha kell, akkor mire érdemes figyelni közben?
2011. máj. 6. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
alapból élvezzük de ha béna vagy nem élvezünk el
2011. máj. 6. 19:43
 2/10 A kérdező kommentje:

Hogy lehet bénán csinálni? :D

Ja, elfelejtettem, ha esetleg fiúk is írnának valamit, akkor írják oda a nemüket, korokat. Köszi!

2011. máj. 6. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
még szép, h. élvezzük, jól, ügyesen kell csinálni
2011. máj. 6. 19:47
 4/10 szamóca. ***** válasza:
100%

hát amivel el lehet rontani - legalábbis nálam - az ha túl erősen csinálod, túl gyorsan csinálod, vagy ha túl egyhangú.

figyeld a nő reakcióit, érezni fogodh ogy mi az amikor jó neki

2011. máj. 6. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet bénán csinálni?"

pl: ha túl gyorsan vagy lassan csinálod

2011. máj. 6. 19:49
 6/10 A kérdező kommentje:
szamóca: Hogy lehet színesíteni a dolgot, hogy változatosabb legyen?
2011. máj. 6. 19:50
 7/10 szamóca. ***** válasza:
100%

használd az ujjaid is néha pl.

másrészt meg ne csak fel le bólogass mint az a szerencsétlen kutya a kalaptartón, hanem tényleg csinálj is valamit a nyelveddel:D

2011. máj. 6. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha elhúzza az altestét a nyelved elől, akkor érthető, hogy nem jól csinálod. Egyébként figyeld minden rezdülését, nyögdécselését, esetleg nyalás közben kérdezd meg tőle, hogy most itt jó, vagy itt jobb? :)
2011. máj. 8. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

En pl.nem szeretem,ha a ferjem csak a nyelve hegyevel csinalja,szeretem,ha az egesz neyelvet hasznalja,es ugy nyal,de ez biztos egyenenkent valtozo.Kozben hasznalja az ujjat is,hol a puncimba dugja,hol eggyel hatrebb,persze nem ugyenazt az ujjat (higieniai okokbol).Szeretem,ha finoman harapdalja neha,nem csak egyhanguan nyalja.Tok jol csinalja a parom,kepes vagyok igy elmenni,pedig mar nem ma kezdtuk :)

24/N

2011. máj. 8. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Fontos hogy bő nyállal és élvezettel csináld. Igen, olyan lesz a szád, az arcod is, de az természetes. Inkább mintogy csak távolról mint ahogy a kaméleon kajál.

És ne csak a csiklót találd meg, azt majd ha kicsit felizgult. Addig lehet játszani a nagyajkakkal, a bejárat környéke is eléggé érzékeny, bár nem annyira mint a csikló. van aki a nyelvét is be szokta dugni, esetleg az ujját, de ez nem mindenkinél jön be. Én pl. kifejezettem nem szeretem ha ilyenkor turkálnak bennem.

Utánna lehet menni a csiklóra, azt is lehet nyalogatni, szívogatni stb.

2011. máj. 8. 12:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!