Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet kibírni szex és önkielégités nélkül? Bővebben lennt!
A lényeg, hogy ne csald meg a barátnőd:D
Ha meg úgy érzed, hogy muszáj, akkor ki vered:)
A lényeg, hogy ne csald meg a barátnőd:D
Időm se lesz rá:),de amúgy sem csalnám meg!
Ha mégis vágyat érzel akkmeg könnyítesz magadon, ne mondd, hogy bonyolult:D
Nem az a bonyolult,hanem az hogy esetleg nem lesz valami agyi elváltozásom?:)Úgy értem nem leszek depresszios vagy ilyesmi?Mert ok hogy nem kivánom és kiverni sincs erőm,de attól még lehet hogy lelkileg és fizikálissan is hatni fog rám!Tudom ez így hülyén hangzik egy 26 éves embertől,de nem voltam még ilyen távol ilyen hosszu időre sehol és szex nélkül sem éltem ilyen sokáig szex nélkül!
"szex nélkül sem éltem ilyen sokáig szex nélkül!" XD
amugy az én rekordom 1 hét. de az már durva volt.mindenre felált már a farkam.a legaprobb perverz gonolattól isXD és mivel mi férfiak vagyunk és egy férfinek lételeme a szex igy szerintem ha hosszu ideig nem csinálsz semmit akkor elöbb utobb vagy vonat elé ugrasz vagy egy szanatóriumban végzed:D de ha már tudod melyik lesz veled akkor szolj nekem is hogy képben legyek hogy szex nélkül hova juthatok:D
18f
de ha már tudod melyik lesz veled akkor szolj nekem is hogy képben legyek hogy szex nélkül hova juthatok:D
Ok majd jelentem az elváltozásokat!:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!