Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most csak ostoba módjára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csak ostoba módjára idegesítem magam, vagy tényleg lehet baj? Idén fogom tölteni a 17-et de én őszintén szólva rettentően félek attól hogy lefeküdjek valakivel (az esetleges nem kívánatos következmények miatt).

Figyelt kérdés

iskolai program keretében szerdától máig "kiránduláson"voltunk.szerda este miután már egy kicsit ittunk "egymásnak estünk" barátommal. valójában nem feküdtem le vele,csak csók orális szex meg kézzel kényeztetés volt közöttünk mégis félek hogy baj lehet hiszen olvastam olyat hogy azelőtt is kerülhetnek spermiumok a hüvelybe, mielőtt a fiú ejakulálna, és ezek akár akkor bekerülhetnek, ha a fiú pénisze csak épphogy érinti kívül a lány hüvelyét.

jelenleg nagyon rosszul érzem magam(főképp hányinger). eddig úgy gondoltam azért mert a 2,5nap alatt összesen 6órát aludtunk és mindkét este ittunk kicsit,de olvastam erről és nagyon megijedtem..

ha lehet segítsetek és ne rib*ancozzatok le(még ha ezt is gondoljátok)

2011. máj. 6. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Nem, szinte biztos h nem lehetsz terhes:D És nem baj ha félsz, majd elmúlik, de szedhetsz fogamzás gátlót is ha biztosra akarsz menni. Hányingered meg lehet a kevés alvástól meg attól h beidegelted magad. Ne aggódj. Amúgy én is állati sokáig rettegtem a terhességtől. 16 évesen szexeltem először aztán annyira berezeltem(pedig védekeztünk) h 18 éves koromig nem szexeltem újra...gondolom nem voltam elég érett a dologra :D Te is várhatsz még ha akarsz
2011. máj. 6. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Csigalom!

Ha kimarad a mesid, akkor joggal pánikolhatsz, de csekély az esély. :)

2011. máj. 6. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
25% esélyed van a teherbe esésre, ha célzottan akkor és úgy csináljátok ahogy azt kell...tehát maradt 75%, mellesleg, ha ennyire fosos vagy talán a gumin el kellene gondolkozni vagy a bogyón,de mit várunk egy szellemileg még éretlen tinitől... 22L
2011. máj. 6. 21:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!