Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelsz a pároddal akkor is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelsz a pároddal akkor is ha menstruálsz (/a párod menstruál)? Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nem.

nem higiénikus és nem hiszem,hogy vonzó látvány ez egy pasi számára.

2011. máj. 6. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
mi szoktunk, jó nem az első két nap, amikor ömlik a vér, de nem zavarja, sőt még ő erőltette anno, h nem számít, ha neki nem, hát nekem sem. És miért ne lenne higiénikus. óvszer azt csókolom
2011. máj. 6. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
azért nem higiénikus mert ilyenkor nyitottabb a méhszáj,óvszer ide vagy oda könnyebben bekerülhetnek a baktériumok,kapsz egy méhgyulladást aztán nem lesz baba...
2011. máj. 6. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Jaja! Meg még mit nem,, ha ennyire béna az immunrendszerem, akkor jobb is ha nem szaporítom a védekezésképtelen gyerekeket. Van így is elég beteges ember XD
2011. máj. 6. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem sem higiénikus, maximum akkor elképzelhető, ha már tényleg alig van vér, mondjuk a ciklus utolsó 1-2 napjában, de én akkor sem csinálnám.
2011. máj. 6. 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Előfordul, de csak a 3.-4. napon amikor már kevesebb van.

22/L

2011. máj. 6. 20:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Az első napokon én egyáltalán nem kívánom a szexet mert szenvedek és nagyon fáj a hasam, de ha a 3.4. napon megkívánom akkor nem akadályoz meg az hogy megjött. Gumi meg törölköző és kész, bár olyankor már kevés szokott csak jönni.

21/L

2011. máj. 6. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán, bár olyankor sokkal jobban kívánom a szexet... egy alkalommal volt olyan hogy a 4. vagy 5. napon szeretkeztünk és másnap reggel csupa vér volt minden és meghosszabbítottam kb 3 nappal a mensesem. Nem volt jó szóval többet nem csinálunk ilyet :-)
2011. máj. 6. 21:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi szoktuk csinálni olykor-olykor mert szinte mindig őrülten kívánjuk egymást és néha nehéz ellent mondani. :) Bár én is kissé gusztustalannak tartom és zavarban is vagyok együttlét közben. (olyankor szigorúan csak sötétben vagyok hajlandó együtt lenni a párommal mert szerintem nagyon nem szép látvány!) Ráadásul az is aggaszt utána, hogy nem lesz -e valami bajom emiatt, mert én is tudom, hogy nem épp a leghigiénikusabb, főleg az én esetemben mivel rendkívül érzékeny vagyok a fertőzésekre! A páromat igazából annyira nem zavarja, vagy csak nem bánt meg vele együttlét után, hogy valójában tényleg elég gusztustalan a gondolata :P Amikor rettenetesen kíván olyankor semmi nem érdekli, mindig csak annyit mond, hogy Neki én mindenhogy tetszem és mindenhogy kíván :))) Kivéve ha muszáj szüneteltetnünk a nemi életet, olyankor uralkodik magán hiszen ez a kettőnk érdeke! Jobban mondva most már hármónk érdeke! :)

24 hetes kismama

2011. máj. 6. 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Mikor összekerültem a párommal tartottam tőle, hogy mondjam meg, hogy most meg van, most ne legyen semmi. Aztán felvilágosított, hogy őt nem zavarja így hát engem sem zavar. Amikor meg van és megkívánjuk egymást akkor megtörténik aminek meg kell történnie. NEm foglalkozunk oylan aprósággal,mint a vér. Sőt a végén még meg is kérdezem vagy közben, hogy nagyon véres? Igen, vagy nem a válasz aztán folytatás. 4 éve vagyunk együtt... 22L
2011. máj. 6. 22:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!