Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelsz a pároddal akkor is ha menstruálsz (/a párod menstruál)? Mi a véleményed erről?
nem.
nem higiénikus és nem hiszem,hogy vonzó látvány ez egy pasi számára.
Előfordul, de csak a 3.-4. napon amikor már kevesebb van.
22/L
Az első napokon én egyáltalán nem kívánom a szexet mert szenvedek és nagyon fáj a hasam, de ha a 3.4. napon megkívánom akkor nem akadályoz meg az hogy megjött. Gumi meg törölköző és kész, bár olyankor már kevés szokott csak jönni.
21/L
Szia!
Mi szoktuk csinálni olykor-olykor mert szinte mindig őrülten kívánjuk egymást és néha nehéz ellent mondani. :) Bár én is kissé gusztustalannak tartom és zavarban is vagyok együttlét közben. (olyankor szigorúan csak sötétben vagyok hajlandó együtt lenni a párommal mert szerintem nagyon nem szép látvány!) Ráadásul az is aggaszt utána, hogy nem lesz -e valami bajom emiatt, mert én is tudom, hogy nem épp a leghigiénikusabb, főleg az én esetemben mivel rendkívül érzékeny vagyok a fertőzésekre! A páromat igazából annyira nem zavarja, vagy csak nem bánt meg vele együttlét után, hogy valójában tényleg elég gusztustalan a gondolata :P Amikor rettenetesen kíván olyankor semmi nem érdekli, mindig csak annyit mond, hogy Neki én mindenhogy tetszem és mindenhogy kíván :))) Kivéve ha muszáj szüneteltetnünk a nemi életet, olyankor uralkodik magán hiszen ez a kettőnk érdeke! Jobban mondva most már hármónk érdeke! :)
24 hetes kismama
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!