Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Felfordul a gyomrod, ha már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felfordul a gyomrod, ha már 14 éves csajokat látsz "kurvulni"?

Figyelt kérdés
Szerinted helyes? Szerintem nagyon tré, ha valaki ilyen fiatalon fűt-fát leszop, és mindenkivel felbaszatja magát!
2011. máj. 6. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Felfordul a gyomrod?" nem csak nm helyeslem, túl korainak tartom.

Ha "csak" leleszopja, legalább nm lesz terhes..

Koravének és kiégettek lesznek 20évesen 30nak néz maj' ki.

2011. máj. 6. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
én amikor meg látok egy ilyet, nem megd*gnám hanem pofán tudnám b*szni annyira irritál
2011. máj. 6. 20:39
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Igen, rosszul leszek, ha meglátom a kortársaimat. Igen-igen tombolnak a hormonok, de én is 14 éves vagyok mégsem b@szok orba szájba. Ennek szerelmen kell alapulnia. Ezekből lesznek aztán a csudás abortuszok, mikor egy már gondolkodó lényt távolítanak el a kiscsajból, elvéve ezzel az esélyét az élettől. Azért mert a fvsszopó tini nem volt képes gumit húzni a fasira, ha már mindenképpen meg kell d*gatnia magát? Hát nem így kellene, hogy legyen!

14/l

2011. máj. 6. 21:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Véleményem? Hmmm...

Remélem pár év és felkerülnek a Darwin-díjra...

16/l

2011. máj. 7. 01:00
 15/16 anonim ***** válasza:
A Darwin-díj egy olyan kitüntetés, amelyet azoknak az elhunyt embereknek ítélhetnek meg, akik valami különösen buta, ügyetlen módszerrel próbáltak egy számukra érdekes célt elérni, és ez az életükbe került.
2011. máj. 8. 11:55
 16/16 anonim válasza:
hát én 14 vagyok 8.-os és az osztályomba 9 lány van és abból 8 már rég nem szűz és hetente más barátjuk van és még ők rinyálnak hogy ezek a férfiak mikor 1 nap után hátast dobnak nekik...szal engem rohadtul felb...nak az ien "lányok"
2011. máj. 14. 16:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!