Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért keres engem folyton az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres engem folyton az a lány, akivel egyszer már közöltem, hogy nem lesz köztünk szex?

Figyelt kérdés
Rövid ismerkedésünk alatt kiderült, hogy egy hónap alatt sikerült két egyéjszakást is összehoznia. Ezek után közöltem vele azt, hogy jobb, ha mind a ketten máshol keressük a boldogságunkat.
2011. máj. 6. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Mert nem voltál meg neki. Biztos idegesíti hogy téged nem kapott meg.
2011. máj. 6. 15:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Még reménykedik. ne foglalkozz vele. Rázd le.
2011. máj. 6. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele, neked is jó lesz, ő pedig, ha tényleg cafka, úgyis tovább áll.
2011. máj. 6. 15:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Dehogy fekszem. Nálam olyan nő nem jön szóba, akit egyetlen este után ágyba lehet vinni.
2011. máj. 6. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ne ítélj azért teljesen ilyen alapján. érdekes, a csávót nem ítéled el aki megfektette. sztem próbáld meg (szex és egyéb dolgok nélkül). ha melletted marad hónapokig akk szeret, ha az első pár hétbe otthagy akk meg nem szeret.
2011. máj. 6. 15:43
 6/11 A kérdező kommentje:

ma 15.43

Úúú, ezt már nagyon szeretem. Sztereotípiká óceánja.

1. De igen, ítélek ilyen alapján, mert számomra ez egy alapvető dolog.

2. Ugyanazt gondolom a minden nőt megdugni akaró férfiakról, mint a magukat - kis túlzással - minden férfinak odaadó nőkről.

3. Számomra a párkapcsoalt egyik alapja az, hogy a gondolkodásmódunk egyezzen a párommal. Ha ez nincsen meg már ilyen szinten sem, akkor réges-régen veszett az ügy.

2011. máj. 6. 15:47
 7/11 anonim ***** válasza:

szerinted? miért keres?:) vannak ilyen nők, ez van! majd lekopik, ne törd a kis buksidat ezen.

amúgy meg hagyd teljesen figyelmen kívül, ne vedd fel a telefont, ne válaszolj neki.

2011. máj. 6. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:
ez nem a gondolkodás módját tükrözi. egy hibáért nem ítélhetsz el akárkit. számos olyan eset van h valaki elmegy qrválkodni, majd rájön h hülyeséget csinál. majd megpróbálja élni a régi életét. sztem jobban jár a csaj ha nem jön veled össze. még a végén átmosnád az agyát is.
2011. máj. 6. 16:51
 9/11 A kérdező kommentje:

ma 16:51

Nem fog, nyugi.

2011. máj. 6. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:
nem erőszak a disznótor...mond a nevét.én megdugom helyetted ha jó a csaj.
2011. máj. 6. 17:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.