Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem enged be a szexchat.hu előadóként?
Figyelt kérdés
Csak annyit ír, hogy kapcsolódás a szerverhez és csak tölt..Hiába próbáltam felvenni a kapcsolatot velük egyszer írták vissza, hogy az Adobe Flash Player új verziója kell hozzá. Feltettem de továbbra sem enged be, nekik meg hiába írok nem válaszolnak rá. Milyen programok szükségesek még hozzá vagy mi a baja?2011. máj. 6. 14:47
1/2 anonim válasza:
Mert még nem érted el az 10000 pontot a kurminátusban..
2/2 anonim válasza:
Most újították meg az oldalt, és időnként akad - de engem beenged, bár egyes funkciók nem jól működnek. Egyébként egyre inkább rájövök, ez a munka egy nagy lehúzás, csak 20000 - Ft-tól utalnak, azt meg igen nehéz elérni. A többség csak potyázni akar, esetleg 1-2 perces VIP-re hív. Kíváncsi vagyok, a többi előadó hogy van vele...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!