Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátotok gépén fiatal tizenéves lányokról találnátok fotókat?
Figyelt kérdés
életkort is kérek plz2011. máj. 6. 12:30
2/18 anonim válasza:
Ugyan fiú vagyok, de eszembe nem jutna a barátnőm gépén fényképeket "találni".
3/18 anonim válasza:
Attól is függ hány éves a barátom, és hogy pontosan milyen jellegű képek. No meg hogy hány éve vagyunk már együtt.
4/18 A kérdező kommentje:
mondjuk 12-17 éves lányok, softcore műfaj (erotikus pózolás ruhában, alsóneműben, esetleg cici punci)
a pasi mondjuk 23 éves, és fél éve vagytok együtt
2011. máj. 6. 12:40
6/18 anonim válasza:
Megkérdezném hogy miért izgatóbb egy félig még gyerek lány?
Ha nem tudja megmondani, vagy még mindig az igazát hajtja otthagynám, elhagynám őt.
Egy 23 éves srác már kész férfi, ha nem úgy viselkedik, akkor ott vmi gáz van. Ha nőket nézeget, vagy szex filmet nem zavar, max vele nézem a filmet. De amit te írsz...
7/18 anonim válasza:
12.42-es vok, lefelejtettem a korom: 36 éves.
8/18 anonim válasza:
Eleve nem kutakodnék a gépén, így nem találnék fotókat. Amúgy nem érdekelne, azt nézeget amit akar, amíg tetteiben normális, felőlem animálszex videókat is tárolhat a gépén. 20n
9/18 anonim válasza:
Hát én bizony kiakadnék. Kiskorú lányok? nem elég, hogy idegen tyúkokat nézeget / ez még nem lenne tragédia/, de kislányokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!