Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kezdő/béna vagyok az ágyban, örüljek, ha egyáltalán néha lefekszik velem a barátnőm?
A barátnőd már tapasztaltabb tőled?
Mi az, hogy "örüljek, hogy egyáltalán.."
Ha úgy érzed szivességből szexel veled, akkor nincs köztetek túl nagy szerelem nem gondolod?!Akkor valóban ne kérj tőle semmit, hanem cseréld le! Általában a párok szeretnek új dolgokat is belevonni a szexbe és nincs olyan, hogy nem merem kérni!(persze eltekintve az extrém dolgoktól)
Gyakorlok szépen :)
De szerintem rávezetni nem igazán lehet, aki nem akarja, és ha netán velem nem elégedett, mégúgyse lehetséges rávezetni.
OK, tudom, kicsi az önbizalmam, de valami tipp csak van.
Az a kijelentésed, hogy a nők utálják az orált nem igaz.
Vannak akik nem kedvelik, itt elég sokat foglalkoznak a témával... De ne általánosíts.
Én nő vagyok és szeretem az orált... adni kapni egyaránt!!!!
Ha meg valóban "kezdő/béna" vagy és ezért szeretkezik veled ritkán a barátnőd, akkor egy önző dög... Mert ki "tanítson" téged ha nem ő??? Beszélj vele szerintem, hátha előrébb juttok a témában.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!