Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férjem 2 hónapja nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem 2 hónapja nem akar kielégíteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már probáltam szexi kis Macinak beöltözve elcsábítani de nem jártam sok sikerrel...milyen tanácsokat tudnátok adni?Teljesen kétségbe vagyok esve mert már a vibrátorom se bírja a terhelét

üdv:egy 48 éves nő

2011. máj. 6. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Ha az utóbbi két hónap csak a probléma, akkor próbáld kideríteni, hogy mi változott meg ami esetleg hathat rá.
2011. máj. 6. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
küldesz egy képet a privátomra? mert érdekelnél:)
2011. máj. 6. 11:28
 3/12 A kérdező kommentje:
te mocsok disznó ;$$
2011. máj. 6. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
szóval szívesen helyettesíteném az "aput":)
2011. máj. 6. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is járj utána,hogy mi történhetett vele vagy kettőtök kapcsolatában az elmúlt 2 hónapban.Amúgy ő valószínűleg tudja,hogy ha nem elégít ki,úgyis ott van neked a vibrátorod.Nem tudom,lehet,hogy feleslegesnek érzi magát.
2011. máj. 6. 11:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha a kis macit kipróbáltad, most öltözz nővérkének/szobalánynak, vagy csak simán k.rvásan. De ha ez se vált be, tudok egyéb lehetőséget is a kielégítésedre, keress pmben. :)
2011. máj. 6. 11:44
 7/12 anonim ***** válasza:

ha kötelezővé teszed a szexet, már csak azért sem fogja akarni

lehet hódítás hiánya van

szerintem játszhatnád a "nem adom magam" igazi nőt

2011. máj. 6. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha neked a vibrátor is jó,akkor mit akarsz a férjedtől?

Lehet,hogy ő is így gondolja,de lehet,hogy egészségügyi probléma van a háttérben.

De az is lehet,hogy unja az állandó veszekedésedet.

2011. máj. 6. 11:51
 9/12 anonim válasza:
100%
mutassatok már egy képet hogy hogy néz ki egy sexi kis maci, mert meghaladja a képességeim, hogy elképzeljem! XDXDXD
2011. máj. 6. 11:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is járj utána, mi lehet a baj oka! Ha eddig volt rendszeresen szex, akkor kell, hogy Ő is kívánja és valahogy Ő is kielégül, a kérdés csak az, hogy hogyan! Mert neked is ott a vibri, neki ugyan mi, vagy ki segíthet?!

Nálunk is van olykor szünet a szexben (max.egy hét), de én eddig mindig tudtam az okát és mindig visszatértünk a normál kerékvágásba (ez heti 2-3 alkalmat jelent)!

11 éve vagyunk házasok!

2011. máj. 6. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!