Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyiért vállalnátok egy menetet?
Attól függ, hogy milyen menet és milyen hosszan kell.
M8-as menetes szárat pár százasért kapsz csavarboltban... :)
"-hölgyem, lefeküdne velem 10 millió forintért?
-hát persze!
-na és 10ezerért?
-na de uram, minek néz engem?
-azt az előbb már megbeszéltük, hogy mi maga, már csak az árról vitatkozunk!"
szerintem a kérdés értelmetlen, mert aki hajlandó ilyesmire, annak annyi az annyi ami szokásos ilyen körökben, aki meg nem hajlandó az márpedig semmennyiért se, hiába nem várod ezt a választ.
Tisztességes nőnek ilyen nem jut eszébe,igen tudom írtad ne prédikáljunk....de ezzel a kérdéssel leírtad magad!Én előbb halnék éhen minthogy ilyet tegyek,ha valakivel lefekszem azt csak akkor teszem ha szeretem stb..!
22/N
tisztesség ide vagy oda, de lányok! ha senki nem tudná meg és kapnál egy lakást nem vállalnátok be? na ugye...
"mindenkinek meg van az ára, csak nem mindenki kapja meg"
Ezektől a válaszoktól megőrülök... ha nem feküdnétek le eggyel sem semmi pénzért, akkor minek írtok, olvassátok el a kérdést!
Én most válaszolok: Elöljáróban, én sem vagyok egy céda, sőt 5 éve boldog párkapcsolatban élek, de ha úgy hozná az élet, hogy más lehetőségem nem lenne és hirtelen kellene pénzhez jutnom, valszeg bevállalnám, mondjuk fél órát 15000 Ft-ért.
Nem vagyok álszent, nem az a nehéz, hogy az ember szétrakja a lábát, hanem hogy miután a pénzt ledobták az asztalra, te újra a tükörbe tudj nézni.
Pfff mivel am is van penzem nem hinnem h meg tudnal fizetni.
Am most ez ribancosan hangzik de engem total felizgatna ha fizetnenek ertem, meg szerepjateknak se utolso :)))
Egyebkent nem, nem vagyok hivatasos- a dolog ott bukik meg nalam h van egy kisebb erintesfobiam es igy az artalmatlan megveregetem a vallad dolgoktol is elfog a rosszullet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!