Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel este análisan szeretnék szexelni, most meg van neki, és épp ezért. 1x csináltuk már kb. 3 hete akkor azt mondta nem volt rossz, de most nagyon kanos vagyok 1 hete nem voltunk együtt semmi féle módon, igaz, egyszer szopott le, de hamar újra töltődök, és ma éppen egy anál szexet terveztem be. Hogy mondjam meg neki, hogy ez a tervem és este szeretném vele? Attól félek megharagszik vagy kiakad... imádom a popsiját és szeretném nagyon ugyanis együtt alszunk a hétvégén, de a dolog csak hétfőre múlik el nála ha jól számoljuk.2011. máj. 6. 08:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem konkrétan ne mond meg neki csak simogasd meg inkább fizikailag utalj rá!
2/3 anonim válasza:
simizd a popoját..majd ujjal kezd el tágitani..
ha nem akarja ugy is szol:)
Az én barátom is igy szokta,nem mondja ki csak jelez,ha kivánom engedem ha nem akkor szolok hagyja abba
3/3 anonim válasza:
Ne előre mond meg, hogy mit szeretnél, hanem este, mikor összejöttök és kellően bemelegedtetek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!