Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szopásnál tényleg fáj az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szopásnál tényleg fáj az állkapocs?

Figyelt kérdés
Bnőm azzal az ürüggyel mindig megszakítja a szopást, hogy fáj az állkapcsa és kiakadt neki. Ez kamu vagy igaz? lehet csak nem szeret szopni és azért vagy ez másnál is van?
2011. máj. 5. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

00:32, próbálnál meg te szop.ni... Beteg vagy komolyan, lelki terror...

Nekem már az is fáj ha beveszem két ujjam, pedig tényleg szívesen csinálnám annak akit szeretnék. Egy farok meg azért kicsit vastagabb, mint 2 ujj.

2011. máj. 6. 01:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már két ujj bekapásánál is fáj, mint az előző hozzászóló írja, akkor ott azért szerintem más gondok is vannak. Ha ügyetlen technikával csinálod, vagy indokolatlanul feszíted közben a szádat, akkor sokkal hamarabb és kisebbre tátás mellett is megfájdulhat. Nem azt mondom, hogy minden nőnek odáig el kell jutni, hogy minimum egy órán keresztül tudjon szopni egy tetszőlegesen vastag péniszt, de egy picit érdemes kísérletezni ilyennel például, hogy jobban ellazítod közben a szádat.
2011. máj. 6. 01:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, milyen vastag a micsodád:)) mert ha vékonyka, akkor lehet, hogy csak kifogás, de ha vaskos, akkor indok.

20 perc szopkodás után már az én állkapcsom is szokott fájdogálni, ilyenkor picit kézzel kell csinálni, és addig a zacsit nyalni-falni, aztán lehet folytatni:)

2011. máj. 6. 13:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!