Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, kidobnátok a pasitokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kidobnátok a pasitokat, ha kiderülne hogy aszexuális?

Figyelt kérdés
Vagyis szerelmes beléd, imád téged, de nem érzi úgy, hogy a szexuális aktus a szerelem megkoronázása lenne, esetleg gusztustalannak is tartja a szexet (nem tőled undorodik!).
2011. máj. 5. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2011. máj. 5. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Hát..inkább egy aszexuális pasi, mint egy olyan aki minden nap szexelni akar. Ha szerelmes lennék, nem dobnám ki, mivel nekem szinte egyáltalán nincs igényem a szexre.
2011. máj. 5. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

majdnem minden lány kidobná...

volt egy dokumentumfilm ami azt mesélte, hogy csak úgy működik a párkapcsolat ha minda2fél aszexuális, mertha csak az egyik az, akkor a nem aszexuális biztos hogy elöbb-utóbb megcsalja.

2011. máj. 5. 21:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem ér hozzád soha, hanem hogy közösülni nem akar. Petting még esetleg.
2011. máj. 5. 21:29
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

Igen, akkor nincs értelme ha csak kényszerből szeretkezne velem mert akarom. Nekem természetes lenne, hogy sokszor csináljuk ha egyszer szeretjük egymást.

19/l

2011. máj. 5. 21:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem próbálnátok megváltoztatni?
2011. máj. 5. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Én másfél évig voltam szingli, a végére iszonyúan hiányzott az is, h legyen szerelem az életemben, de a szex is. Nem hiszem, hogy kibírnám egy aszexuális férfival, egy idő után idegbeteg lennék, haragudnék rá, esetleg magamat is megutálnám... Nem voltam még ilyen helyzetben, de szerintem ez történne. Szóval inkább lennék barátja és járnék mással. Még akkor is, ha esetleg azt mondaná, h lefekhetek mással, mert van bennem egy igény, h a szerelmem és az ágyastársam ugyanaz legyen :)
2011. máj. 5. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Felesleges. Gondolom ez belülről jön, nem hiszem, hogy lennék olyan hatással, hogy még egy aszexuálist is annyira felizgatok. Vagy még az is kétséges, hogy egy nálam sokkal dögösebb nőnek sikerülne ezen változtatni.
2011. máj. 5. 21:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

kérdező

ha az aszexuálítás beletartozik a szexuális beállítottságba, akkor nem lehet megváltoztatni.

2011. máj. 5. 21:41
 10/14 A kérdező kommentje:
háát, lehet hogy csak valami nagyon erős gátlás
2011. máj. 5. 21:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!