Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők mekkora hányada szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mekkora hányada szereti az orális szexet?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nagyobb részük utálja, vagy nagyobb részük szereti?

Azért kérdem, mert itt annyi kérdés szól arról, hogy a fiú hiába szeretné ezt megkapni a lánytól, illetve hogy a lány ki van akadva, hogy miért kéne neki megtennie?

Ez mérvadó?

2011. máj. 5. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem a többsége szereti
2011. máj. 5. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Vicces, h férfiak általában az orális szexet a szopás szinonimájának tartják :D

Van is erről egy vicc:

"Szőke férjnek szőke felesége súlyos balesetet szenved, és azonnal komába esik. Hiába próbálkoztak az orvosok, nem tudtak mit tenni. Egy nap, amint a nővér vizes kendővel mosdatta, és az erogén zónákat törölgette, arra lett figyelmes, hogy a monitor izgalmi állapotot jelez. Azonnal be is hivták a férjet és elmagyarázták neki a helyzetet:

- Lehet, hogy furcsán hangzik, de talán egy kis orális szex segithetne a feleségének felébredni a komából.

A férj kételkedett ugyan a terápiában, de amikor biztositották, hogy senki sem láthatja őket, beleegyezett a dologba. Becsukták a szobát, de néhány perc múlva a monitor agóniát jelzett, a szívverés leállt. A nővérek riadtan rohantak be a szobába, a férj pedig éppen akkor húzta fel a nadrágját. Látva a riadt tekinteteket, megvonta a vállát:

- Asszem' megfulladt!"

Am én szeretem kapni is, adni is, ha csak előjáték és hagy ott felizgatva.

2011. máj. 5. 21:25
 3/12 A kérdező kommentje:
B*szki én fiú vagyok, és még igényelném is a szopást, de akkor se kéne ilyen alpári módon fogalmazni. Továbbá a kérdésre nem válaszoltál. Azt írtad, a jó nő szopik. Azt kérdeztem, MEKKORA RÉSZÜK szereti. De nemcsak a szopást, azt is ha nyalják. Nem hiszed el, de van nő aki nem hagyja!
2011. máj. 5. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:25

*ha NEM hagy ott felizgatva

2011. máj. 5. 21:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Most már informatív válasz is jöhetne. Mellesleg a vicc tetszett :)
2011. máj. 5. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor, h informatív legyek: én nem ismerek senkit, aki kimondottan viszolyogna tőle, csak olyat, aki azt nem bírja, ha a szájába élveznek, mert attól hányingere van. Am tényleg nem a legjobb íz a világon :D Meg vannak, akikről tudom, h élvezi csinálni. Engem nagyon nem dob fel, de nincs is vele bajom, és örülök, h a másiknak jó. Olyat meg még nem hallottam, h egy lány nem szereti, ha kinyalják :)
2011. máj. 5. 21:44
 7/12 A kérdező kommentje:

és van olyan, aki szereti, ha a szájába élveznek?

ezt csak úgy kérdeztem, nem mondtam, hogy kell, csak kérdem

2011. máj. 5. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Nyilván van. De nem hiszem, h túl sok. Kóstold meg egyszer, és megérted, miért :D
2011. máj. 5. 21:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Megkóstoltam, szerintem nem borzasztó egyáltalán (de nem vagyok meleg). Azért kérdem. Végülis a puncinedv se finom objektíve. No, de nem kötözködni akarok, csak mondom.
2011. máj. 5. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Google a barátod, szerinted itt ki fog neked statisztikát mondani?! De ha ez a fontos egy lányban akkor randin rögtön ezzel nyiss, biztos, ami biztos....
2011. máj. 5. 23:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!