Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mekkora hányada szereti az orális szexet?
Úgy értem, nagyobb részük utálja, vagy nagyobb részük szereti?
Azért kérdem, mert itt annyi kérdés szól arról, hogy a fiú hiába szeretné ezt megkapni a lánytól, illetve hogy a lány ki van akadva, hogy miért kéne neki megtennie?
Ez mérvadó?
Vicces, h férfiak általában az orális szexet a szopás szinonimájának tartják :D
Van is erről egy vicc:
"Szőke férjnek szőke felesége súlyos balesetet szenved, és azonnal komába esik. Hiába próbálkoztak az orvosok, nem tudtak mit tenni. Egy nap, amint a nővér vizes kendővel mosdatta, és az erogén zónákat törölgette, arra lett figyelmes, hogy a monitor izgalmi állapotot jelez. Azonnal be is hivták a férjet és elmagyarázták neki a helyzetet:
- Lehet, hogy furcsán hangzik, de talán egy kis orális szex segithetne a feleségének felébredni a komából.
A férj kételkedett ugyan a terápiában, de amikor biztositották, hogy senki sem láthatja őket, beleegyezett a dologba. Becsukták a szobát, de néhány perc múlva a monitor agóniát jelzett, a szívverés leállt. A nővérek riadtan rohantak be a szobába, a férj pedig éppen akkor húzta fel a nadrágját. Látva a riadt tekinteteket, megvonta a vállát:
- Asszem' megfulladt!"
Am én szeretem kapni is, adni is, ha csak előjáték és hagy ott felizgatva.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:25
*ha NEM hagy ott felizgatva
és van olyan, aki szereti, ha a szájába élveznek?
ezt csak úgy kérdeztem, nem mondtam, hogy kell, csak kérdem
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!