Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek sűrűn előfordul, hogy csak simán szexelnétek mindenféle kötöttség nélkül valakivel? És ha igen akkor hol találtok egy olyat akivel szívesen csináljátok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 21:08
1/8 anonim válasza:
Nem. Sosem fordult még elő ilyen.
2/8 anonim válasza:
Még egyáltalán nem fordult elő és nem is fog! Nem vágyom ilyenre.
3/8 anonim válasza:
Nem fordult még velem ilyen elő. És szerintem ha fel is támad egy nőben ez az érzés és ha normális nőről van szó, akkor nem fog lefeküdni az első jóképű pasival aki szembejön az utcán és a másodikkal sem :D hanem szépen nem törődik ezzel az érzéssel. Bár nekem még nem volt ilyen.
18/L
4/8 anonim válasza:
Nekem sűrűn előfordul,én nem törödök evvel az érzéssel
5/8 anonim válasza:
Nekem is sokszor van ilyen, de azért nem szexelek ilyenkor az első szembejövő pasival, mert utána mindenki egy hatalmas ribancnak nevezne. Ha olyan világban élnénk, ahol ilyen nem lenne én már rengeteget szexeltem volna.
19/L
6/8 anonim válasza:
Erre a kérdésre had válaszoljak egy idézettel: "A nők akkor szexelhetnek amikor akarnak, a férfiak akkor amikor van rá lehetőségük."
20F
7/8 Barbibabe válasza:
nem sűrűn de már előfordult! koncerten
17/L
8/8 anonim válasza:
Csak egyszer volt ilyen, de akkor még szűz voltam és nagyon fiatal, azt hittem szerelmes vagyok, de csak kívántam a fiút, de ha nem lettem volna szűz, akkor lehet lefeküdtem volna vele.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!