Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexuális élet megkezdése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális élet megkezdése milyen mértékben befolyásolja a menstruáció késését?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem leszel terhes, akkor semennyiben - CSAK a szextöl nem késik senkinek sem a menzesze.
2011. máj. 5. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:

szia

elvileg nem befolyásolja kivéve persze ha terhes leszel.

nekem viszont az első után késett kb 1 hetet és nem voltam terhes. amúgy szerintem ennek az volt az oka, hogy féltem hogy terhes leszek annak ellenére hogy védekeztünk és annyira ráparáztam hogy emiatt késett.

végül nem bírtam megnyugodni csináltam egy tesztet és délután már meg is jött .

2011. máj. 5. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez volt velem is. Szexeltünk és nagyon féltem, pedig védekeztünk is, nekem 2 hetet késett...amint megcsináltam a tesztet és az negatív lett, másnap jött is a mikulás:):):)
2011. máj. 6. 02:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!