Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok.2,5 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok.2,5 éve van barátom, és 2éve élek sexuális életet. De még nem volt orgazmusom. Velem lehet valami probléma? Igazából fogalmam sincs milyen csúcson lenni

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Masztival se próbáltad soha?
2011. máj. 5. 19:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát. lehet h a barátoddal van a gond. Próbáljátok többféle képpen pl. más pózban, stb. :)
2011. máj. 5. 20:00
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát de próbáltam magamnak.. de nem igazán jött be..

és a barátomon kívűl voltam más fiúval is mikor nemvoltunk együtt.. de velük se volt jó. Nemtom. Kétségbe vok esve.. Kívánom naon.. és hiányzik a sex..de feleslegesen... :(

2011. máj. 5. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

Fiatalok vagytok,kapkodtok...

A petting minimum fél óra kéne hogy legyen.

A barátod meg tuti eldurran 5 perc alatt...

2011. máj. 5. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Meg kéne próbálnod egy tapasztaltabb pasival.
2011. máj. 6. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én párom is nehezen ment el először,addig nyaltam míg végül sikerült neki.
2011. máj. 6. 12:27
 7/12 A kérdező kommentje:

Régebben énis gondolkoztam egy tapasztaltabb pasin..hátha

de régebben a pasim tényleg elment 5 perc alatt.. de mostanában nem ..igazából ő azthiszi h folyton elmegyek mert megjátszom magam :( nem merem neki elmondani h nem is volt még sztem orgazmusom. De az előjátékunk az semmi..

:S

2011. máj. 7. 17:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ajajaj az nem jóóó h megjátszod magad...
2011. máj. 10. 17:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Tudom.. énse szeretném.. de félek h ha beállítanám neki h 2 éve nem mentem el.. akkor összetörné a lelkét :( de ebből már nem tudok kimászni.. csak egyszerűen nem értem h mi lehet velem a probléma :S
2011. máj. 10. 17:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak simán legyél felnőtt egy kis időre és mondd el a problémád és vállald a következményeket.

De hogy még a szexben is hazudsz neki ad egy képet rólad már ne is haragudj. A szád miért van, nem azért hogy elmond vele hogy valami nem okés?

2011. máj. 10. 17:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!