Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak még olyan lányok, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, akik nem csak a szexre mennek, és képesek várni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 19:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Van nagyon sok pasi ismerosom és mind csak a farka után tud menni... "

Ezek a szövegek olyan unalmasak, tudod itt nem az a baj, hogy a férfiakat nagyon érdekli, hanem hogy a nőket kevésbé.

2011. máj. 13. 22:00
 22/28 A kérdező kommentje:
nem érdekli őket kevésbé, csak úgy tesznek hogy ne nézzék ribinek
2011. máj. 13. 22:05
 23/28 anonim ***** válasza:
Pffff ez meg milyen kérdés? Mármint meddig is kéne várni? Jah, h az igazira. Emberek mondok én nektek vmit, az igazi attól igazi, ha szex IS vele a legjobb, honnan tudod, h az igazival vayg ha nincs is összehasonlítási alapod? Ennyi gyíkot!Őrizgessétek csak pffff de jót kacagtam. Jó nem az h 13 évesen kell, de azért na!! :DDDD
2011. máj. 13. 22:12
 24/28 anonim ***** válasza:
79%

Lassunyuszi, egy kérdésem lenne:

Nem lehet, hogy te olyan nő vagy, akinek félig férfiagya van? Csak mert olyan normális és értelmes vagy, ami nőben manapság irtó ritka! :)

2011. máj. 13. 22:27
 25/28 anonim ***** válasza:
LOL ezt bóknak veszem :D Lehet, mert nagyon nem jövök ki a lányokkal. Van 3 barátnőm, aztán kb ennyi :D Általában nagyon utálnak...
2011. máj. 13. 22:43
 26/28 anonim ***** válasza:

Jelen!

Én 20 évet vártam a szerelemre :)

2011. máj. 13. 22:47
 27/28 anonim ***** válasza:

ma 21:14

"van-e olyan férfi, akinek nem az az első, hanem az érzelmek, hogy mindent megtenne a másikért?"

Van...csak le sem sz*rjátok őket, "nincs meg a szikra" alapon.

És addig nem is fogtok találni, amíg nem fogadjátok el, hogy az élet kompromisszum, és "valamit, valamiért".

Persze lehet keresgélni a "nagy őt"...sose fogjátok megtalálni. Mert nincs.

Csak sajnos a nők erre 30 fölött kezdenek rájönni, amikor már kezdene kint lenni az időből....

2011. máj. 13. 22:48
 28/28 anonim válasza:
Hat szerintem akibe van egy kicsi becsulet is,az ilyen lany...bocsanat akit megsertettem.
2011. máj. 13. 23:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!